Recomandare de carte pentru copii: Album pentru zilele ploioase

Bianca Mereuta, fondatoarea celei mai mari biblioteci private din Romania si a comunitatii online Ce le citim copiilorvorbeste despre lectura si carti pentru copii la Itsy Bitsy FM joia, in emisiunea Happy Music!  

Una din cartile recomandate de curand de catre Bianca Mereuta este „Album pentru zilele ploioase”, aparuta la Editura Signatura, scrisa si ilustrata foarte sensibil de catre autorul si ilustratorul italian Dani Torrent.

„Album pentru zilele ploioase” este o carte optimista si „foarte, foarte profunda despre ceea ce poate sa traiasca un baietel care il are doar pe ACUM”.

„Este o poveste minunata despre a nu lasa pe maine ce poti sa faci azi, traita prin ochii unui baietel cu dizabilitati si prin obiectivul aparatului sau de fotografiat”, spune Bianca Mereuta despre „Album pentru zilele ploioase”.

Afla mai multe despre aceasta carte ascultand podcastul de mai jos: 

Descopera si alte carti pentru copii si intreaga familie, recomandate de Bianca Mereuta:

CoronitaRegele UguPas cu pas spre adancimiPas cu Pas spre inaltimiHenry si puterea imaginatieiAventurile unui fir de nisipPifonul Pompiliu si calatoria dincolo de curcubeuBaietelul care se putea musca de nas, Cum sa prinzi o steaCand cerul era prea aproape”Cartea fara poveste”, cartile din colectia „Franklin”Amos e racitCati ani ai?Sam cel prea timid, Cartea cuvintelor disparuteO frunzaSurpriza gradinaruluiLindbergh. Povestea unui soricel zburatorCe faci cand nu faci nimic, Mesajul pasarilor catre inimile copiilorCel mai frumos CraciunCe poti face cu o idee, Cum sa spui te iubescScrisori de la Felix„Familia (aproape) Zero Deseuri”Insula mea si „Daca.. Un mod nou si fascinant de a privi ideile marete si numereleJocurile copilarieiCei cinci uratiCe s-a intamplat cu crocodilulNoiembrie si-un pic si Copacul meu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s