Recomandare de lectura: Henry si puterea imaginatiei

Bianca Mereuta vorbeste despre lectura si carti pentru copii la Itsy Bitsy FM joia, de la ora 9:30, in emisiunea Happy Music! 

Bianca Mereuta este fondatoarea celei mai mari biblioteci private din Romania si a comunitatii online Ce le citim copiilor. De asemenea, Bianca Mereuta a fost desemnata Liderul anului 2018 in educatia prin lectura la Gala Itsy Bitsy din acest an.

In noua rubrica din emisiunea Happy Music, aflam de la Bianca de ce sunt povestile importante pentru copii si primim recomandari de carti valoroase pentru intreaga familie.

Pe lista recomandarilor de lectura avem pana acum cartile Coronita (Casa editoriala Signatura)Regele Ugu (Editura Humanitas), Pas cu pas spre adancimi si Pas cu Pas spre inaltimi.

Saptamana aceasta adaugam pe lista cartea „Henry si puterea imaginatiei”, scrisa de Skye Byrne si aparuta la Editura Litera.

Povestea este, de fapt, o versiune pentru copii a celebrei carti „Secretul”, scrisa tot de Skye Byrne.

Este o poveste despre vis si realitate, o poveste care iti da o stare buna, spune Bianca Mereuta despre „Henry si puterea imaginatiei”.

Cartea spune povestea unui baietel pe nume Henry care isi pierde jucaria preferata (un iepuras pe nume Pomita), dar care primeste cu aceasta ocazie o lectie valoroasa de la bunicul sau – o lectie despre puterea imaginatiei de a deveni realitate cu ajutorul vizualizarii.

In plus, cartea are o ilustratie superba, in tehnica mixta (cerneala si fotografie), care sustine excelent textul si mesajul povestii.

Asculta podcastul de mai jos si descopera de ce „Henry si puterea imaginatiei” e o carte potrivita pentru copii (si nu numai): 

S-ar putea sa te intereseze si alte recomandari de lectura: 

Pas cu pas spre inaltimi si Pas cu pas spre adancimi

Regele Ugu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s