Duminica incepe DeMoga Music Junior Camp!

Duminica incepe DeMoga Music Junior Camp. A 5a editie, se desfasoara la Snagov, intre 14 iulie si 3 august (3 serii)!

DeMoga Music Junior Campeste o tabara de creatie, dezvoltata de Marius Moga, impreuna cu Academia de Talente Contrapunct, si are la baza un concept unic: ateliere de creatie din mai multe domenii artistice, Q&A-uri cu artisti indragiti de copii plus o multime de activitati interactive.

DeMoga Music Junior Camp este o provocare extraordinara sa iti exersezi talentul si sa te faci remarcat. O sansa de a petrece o saptamana alaturi de artisti profesionisti, gata sa te invete secretele meseriei si sa te ajute sa faci primii pasi in showbiz.

Toti copiii care au inclinatii artistice si isi doresc sa petreaca o saptamana intr-un mediu super creativ, pot alege unul dintre domeniile urmatoare:

Productie muzicala, unde poti sa-ti descoperi si antrenezi aptitudinile de viitor producator

Stii deja ce inseamna  mastering, editare MIDI, BPS si render? Poti sa descoperi sau sa aprofundezi tehnici de lucru într-un studio, pentru ca mai apoi sa poti rezolva singur o serie de situatii aparute în viaţa ta muzicala. Sau macar sa ştii ce sa-i ceri inginerului de sunet, odata intrat intr-un studio profesionist.

Atelierul va aborda urmatoarele teme de lucru:
– compozitie;
– orchestratie;
– linie melodica;
– versuri.

Voce si compozitie muzicala, unde poti sa-ti lucrezi vocea si sa compui alaturi de echipa DeMoga Camp

Canti non stop,  dai rime, iti joaca ritmuri si melodii prin minte?
Poti sa canti si sa compui, sa inveti cum sa-ti faci o trupa, sa participi cu propriul tau moment in show

Atelierul cuprinde:

– exercitii tehnice canto;
– aplicatie – piese dedicate fiecarui solist, provenite din atelierul de productie muzicala;
– piese de grup.

Dans, unde ai sansa de a lucra cu profesionisti si de a-ti descoperi potentialul pe scena

Vino sa iti exprimi talentul, sa inveti noi pasi din stilul tau de dans preferat si sa afli noi secrete despre cum poti spune povesti pe scena prin dans.
atelierul cuprinde:

– pasi de baza in diferite stiluri de dans;
– sincroane pentru momentele de show;
– battle.

Vom invata, repeta si prezenta in show-ul final cel putin o coregrafie de grup

Actorie

Atentie, liniste, actiune! Hai sa facem impreuna o incursiune in lumea actoriei de teatru si film, sa descoperim secrete ale acestei arte si sa ne distram in show-ul final.

Vino sa afli ce rol ti se potriveste si accepta provocarea de a incerca si altceva.

Vei lucra alaturi de specialistii nostri pe un proiect de teatru, dar te vei si distra cu exercitiile de actorie, care au ca scop dezvoltarea ta in directii ca miscare scenica, relatia cu partenerul, dictie, dezinhibitie.

Atelierul cuprinde:
– notiuni de baza in arta actorului;
– exercitii de prezentare;
– tehnici de memorare;
– realizarea unor momente de stand-up comedy.

Productie foto-video, o sansa de a intra in culisele productiei de videoclip, film, reportaj

Vino sa inveti mai multe despre cum sa faci un film de prezentare, despre cum sa montezi haios imaginile filmate in vacanta, despre cum sa arati in fotografie sau in film viziunea ta asupra lumii.

Tehnologia o aducem noi, tu vino cu inspiratia si talentul! Vei face legatura intre realitate si public, prin intermediul transmisiilor live, prin stiri, reportaje,  interviuri.

Atelierul cuprinde:

– identificarea rolurilor cheie intr-o echipa de productie video–producator, regizor, scenarist, director imagine, operator, sunetist, regizor muzical, editor montaj, grafician;
– notiuni de baza in filmare;
– tehnici de filmare (unghiuri, miscari de camera, lumina);
– realizarea si transmisia live a unei emisiuni pe internet – zilnic.

Mai mult decat atat, participantii vor avea un program pre-stabilit, in care vor fi incluse activitati interactive, distractive si de dezvoltare personala, intalniri cu artistii DeMoga Music, carora le vor adresa intrebari si vor afla de la ei ce implica drumul spre succes.

Impresii/reactii generate de primele editii DeMoga Music Junior Camp:

„A fost cea mai cool tabara in care am fost vreodata! Vedetele pe care le-am întâlnit au fost neasteptat de modeste si dornice sa ne impartaseasca din experientele lor, iar copiii foarte talentati si prietenosi! Ma bucur ca am avut sansa sa merg în aceasta tabara!”, Alina Andreea Matei.

“Iar eu sunt foarte fericita ca am putut sa-i fac, prin voi, o bucurie copilului meu. Aceste tabere ajuta copiii sa-si construiasca personalitatea prin lucrul în echipa, competitivitate, dezvoltarea creativitatii, prietenie, zâmbete, fericire, devenind niste OAMENI FRUMOSI!”, mama Alinei.

“Cat de tare a fost tabara! Va iubesc mult si sper sa mai faceti tabere, pt. ca aveti de ce! Copiii se distreaza si cel mai important este ca avem o noua familie iubitoare si plina de sustinere! Super tabara, super organizatori, SUPER VARA!”, Ana Stanciulescu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s