Recomandare de lectura: Aventurile unui fir de nisip

Bianca Mereuta vorbeste despre lectura si carti pentru copii la Itsy Bitsy FM joia, de la ora 9:30, in emisiunea Happy Music! 

Bianca Mereuta este fondatoarea celei mai mari biblioteci private din Romania si a comunitatii online Ce le citim copiilor. De asemenea, Bianca Mereuta a fost desemnata Liderul anului 2018 in educatia prin lectura la Gala Itsy Bitsy din acest an.

In noua rubrica din emisiunea Happy Music, aflam de la Bianca de ce sunt povestile importante pentru copii si primim recomandari de carti valoroase pentru intreaga familie.

Pe lista recomandarilor de lectura avem pana acum cartile Coronita (Casa editoriala Signatura)Regele Ugu (Editura Humanitas)Pas cu pas spre adancimi, Pas cu Pas spre inaltimiHenry si puterea imaginatiei si Aventurile unui fir de nisip.

Scrisa sub forma unei povesti in versuri de catre Anamaria Lembrău, „Aventurile unui fir de nisip” a fost reilustrata de Agnes Keszeg si reeditata de curand de Casa Editoriala Signatura.

Cartea spune povestea unui fir de nisip plictisit, de pe fundul marii, care se hotaraste intr-o zi sa plece intr-o aventura in Africa, unde a auzit ca se intampla lucruri foarte interesante.

Firul de nisip descopera insa, curand, ca adevarata sa calatorie e de fapt cea spre sine, pentru a descoperi ceva ce nu stia ca are: bunatate.

Aceasta minunata poveste este aventura si calatoria oricaruia dintre noi spre noi insine, pentru a-i accepta pe ceilalti, spune Bianca Mereuta despre „Aventurile unui fir de nisip”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s