Marele Picnic ShortsUP, evenimentul pe care nu trebuie sa il ratezi weekend-ul acesta!

Daca ramai in Bucuresti weekend-ul acesta, nu trebuie sa ratezi cel mai mare picnic urban la iarba verde: ShortsUp – Marele Picnic Cinematografic, editia a 6-a.

Unde? La Domeniul Mogosoaia.

Cand? Intre 26 si 28 iulie. Vineri accesul se face de la orele 18:00, iar sambata si duminica programul este de la 12:00 la 21:30. Vezi programul complet AICI.

ShortsUp – Marele Picnic Cinematografic se muta cu tot ce are el mai neasteptat pe domeniul Mogosoaia, pe care il ocupa cu hamace, cu cea mai lunga masa de picnic si cu cel mai mare ecran outdoor vazut la ShortsUP.
Aventurile se desfasoara sambata si duminica, de la 12.00 la 21.30, pana la inceperea filmelor.

Ce se intampla anul acesta la ShortsUP?

Film scurt, arta, muzica, natura, gastronomie, experiente pentru familie, multa energie si sport – totul la alta scara, acum ca scurtmetrajele au cucerit noi teritorii.

Filmele, care aduc povesti actuale din toate colturile lumii, se reunesc de aceasta data pe cel mai mare ecran vazut la Marele Picnic.

Trei seri de cinema sub cerul liber, trei colectii de scurtmetraje care inspira (ca de obicei, vei putea vota filmul preferat) si pe care acum le vei putea vedea de pe patura, din hamacul preferat sau chiar de pe malul apei.

Activitati in familie

Pentru ca la Itsy Bitsy incurajam distractia si timpul de calitate in familie, la iata cateva activitati la care poti participa impreuna cu cei mici, la Mare Picnic:

– atelier de slime;
– curs de imprietenire cu natura, unde cei mici vor avea parte de ateliere de orientare cu busola, atelier de facut noduri, atelier de supravietuire in natura si de alpinism;
– Ateliere de lectura pentru copii;
– Atelier de Parkour pentru copii – un traseu cu obstacole amuzant dar sigur, unde copiii isi vor explora in joaca mobilitatea, reflexele, atentia si reactiile;
– Atelier de confectionare hamace;
– Tururi de birdwatching;
– Spatiu de joaca pop-up polisenzorial;
– ‘X si ZERO’ gigant;

Sport si joaca

Pentru cei care vor sa faca putina miscare si sa se si joace in acelasi timp, Marele Picnic ShortsUp a pregatit:

– Waterboarding – Stand Up Paddle pe Lacul Mogosoaia;
– Frisbee;
– Slackline: toata lumea trebuie sa isi incerce norocul si echilibrul (fie el fizic sau psihic), pe banda intinsa intre doi copaci.

Mica Scena

Mica Scena este un colt de public reading unde ne dorim sa dam voce povestilor zilelor noastre. La MICA SCENa vor veni sa ne citeasca jurnalisti si autori contemporani, scenaristi si prieteni ai festivalului, dar si temerari vorbitori, gata sa isi traiasca cele 15 minute de celebritate.

Cinema in aer liber

Amuzante pana la lacrimi, innebunitor de frumoase, sensibile si apoi brusc brutale, delicios de destepte si pe alocuri perfecte, scurtmetrajele de la Marele Picnic de anul acesta vor ramane cu tine mult, mult dupa ce s-a terminat proiectia. Le vezi din hamace si de pe patura de picnic, dar unde te duc ele – asta e cu totul si cu totul alta aventura.

Vezi AICI scurtmetrajele care vor rula la ShortsUp.

Biletele la MARELE PICNIC 6 sunt disponibile pe Eventbook.ro si in librariile Humanitas.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s