Recomandare de carte pentru copii: Copacul meu

Bianca Mereuta, fondatoarea celei mai mari biblioteci private din Romania si a comunitatii online Ce le citim copiilorvorbeste despre lectura si carti pentru copii la Itsy Bitsy FM joia, in emisiunea Happy Music!  

Una din cartile recomandate de Bianca in aceasta toamna este „Copacul meu„, scrisa de autoarea si ilustratoarea naturalista Gerda Muller si aparuta la Editura Frontiera.

Copacul meu” spune povestea unor copii aflati in vacanta la un verisor, care locuieste in padure si al carui prieten foarte bun este un stejar urias si batran. Stejarul „li se deschide copiilor ca o carte profunda si inteleapta si in jurul lui, copiii descopera viata naturii”, povesteste Bianca Mereuta.

Afla mai multe despre cartea „Copacul meu” din podcastul de mai jos: 

 

In biblioteca virtuala Itsy Bitsy avem si alte carti minunate recomandate de Bianca Mereuta:

CoronitaRegele UguPas cu pas spre adancimiPas cu Pas spre inaltimiHenry si puterea imaginatieiAventurile unui fir de nisipPifonul Pompiliu si calatoria dincolo de curcubeuBaietelul care se putea musca de nas, Cum sa prinzi o steaCand cerul era prea aproape”Cartea fara poveste”, cartile din colectia „Franklin”Amos e racitCati ani ai?Sam cel prea timid, Cartea cuvintelor disparuteO frunzaSurpriza gradinaruluiLindbergh. Povestea unui soricel zburatorCe faci cand nu faci nimic, Mesajul pasarilor catre inimile copiilorCel mai frumos CraciunCe poti face cu o idee, Cum sa spui te iubescScrisori de la Felix„Familia (aproape) Zero Deseuri”Insula mea si „Daca.. Un mod nou si fascinant de a privi ideile marete si numereleJocurile copilarieiCei cinci uratiCe s-a intamplat cu crocodilul si Noiembrie si-un pic.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s