Recomandare de carte pentru copii: O frunza

Bianca Mereuta vorbeste despre lectura si carti pentru copii la Itsy Bitsy FM in fiecare joi, in emisiunea Happy Music.

In fiecare saptamana adaugam pe lista recomandarilor de lectura noi carti pentru copii. Pana acum avem pe lista cartile CoronitaRegele UguPas cu pas spre adancimiPas cu Pas spre inaltimiHenry si puterea imaginatieiAventurile unui fir de nisipPifonul Pompiliu si calatoria dincolo de curcubeuBaietelul care se putea musca de nas, Cum sa prinzi o steaCand cerul era prea aproape”Cartea fara poveste”, cartile din colectia „Franklin”Amos e racitCati ani ai?Sam cel prea timid si Cartea cuvintelor disparute

„O frunza” este cea mai recenta carte recomandata de Bianca Mereuta.

Este o carte foarte sensibila, din care invatam sa ne valorificam timpul si sa dam sens propriei existente, alegand sa fim curajosi si increzatori asemenea frunzulitei din carte.

Sursa foto: Comunitatea Ce le citim copiilor
Sursa foto: Comunitatea Ce le citim copiilor

Aparuta de curand si in limba romana la  Casa editoriala Signatura, „O frunza” este scrisa de Silvia Vecchini, ilustrata de Daniela Iride Murgia (Italia) si recompensata cu multe premii internationale.

„Este o istorie despre destinul pe care ti-l poti croi singur, prin alegerea pe care o faci, oricat de mic si de fragil ai fi”, povesteste Bianca despre povestea frunzulitei din cartea „O frunza”.

Afla din podcastul de mai jos de ce recomanda Bianca Mereuta aceasta carte: 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s