recomandari lectura bianca mereuta cand cerul era prea aproape

Recomandare de lectura: Cand cerul era prea aproape

Bianca Mereuta vorbeste despre lectura si carti pentru copii la Itsy Bitsy FM in fiecare joi, de la ora 9:30!

In noua rubrica din emisiunea Happy Music aflam de la Bianca de ce sunt povestile importante pentru copii si primim recomandari de carti valoroase pentru intreaga familie.

In fiecare saptamana adaugam pe lista recomandarilor de lectura noi carti pentru copii. Pana acum avem pe lista cartile CoronitaRegele UguPas cu pas spre adancimiPas cu Pas spre inaltimiHenry si puterea imaginatieiAventurile unui fir de nisipPifonul Pompiliu si calatoria dincolo de curcubeuBaietelul care se putea musca de nas si Cum sa prinzi o stea

Printre cele mai recente carti recomandate de Bianca Mereuta pentru lectura de vacanta a copiilor, regasim cartea „Cand cerul era prea aproape”, scrisa si ilustrata de Adam Bestwick, aparuta la editura Nomina.

„Este o carte extrem de blanda, calda, pura si ingenua, atat prin ilustratie cat si prin text”, spune Bianca Mereuta, care recomanda aceasta carte pentru copii intre 2 si 8 ani, „insa si adultilor le da de gandit”.

„Cand cerul era prea aproape” este o poveste incantatoare care ne arata ca pana si cei micuti pot gasi solutii pline de imaginatie! Imaginati-va o lume in care totul se afla aproape de pamant… In care pasarile nu au loc sa zboare si oamenii mari trebuie sa mearsa aplecati! Ei bine, pe vremea cand cerul era prea jos, exact asa stateau lucrurile! Ar putea copiii sa rezolve aceasta problema inainte sa ajunga oameni mari si ei?

Afla, din podcastul de mai jos, de ce recomanda Bianca Mereuta cartea „Cand cerul era prea aproape”:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s