De ce au nevoie copiii nostri de superputeri

Vrem sa crestem copii puternici, curajosi, buni si siguri pe ei. Copii care sa invete sa se aprecieze corect si carora sa nu le fie teama sa fie ei insusi si sa isi exprime pe deplin personalitatea. Este foarte important ca noi, parintii, sa ii ajutam pe copiii nostri sa fie increzatori si sa isi descopere puterile interioare care sa ii ajute sa devina niste adolescenti siguri pe ei si, ulterior, adulti pregatiti sa isi asume riscuri, sa isi atinga obiective si sa realizeze lucruri minunate in viata.

Toti copiii au puteri interioare. Multi nu le constientizeaza sau au uitat ca le au. Astfel, ei sunt timizi, furiosi, fricosi, impulsivi. Nici parintii nu isi mai amintesc ca au aceste puteri interioare sau cred ca ele au disparut, cand ele de fapt stau ascunse undeva in interiorul copiilor lor. Sunt puteri latente, care abia asteapta sa fie activate.

La Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy, copiii descopera ce superputeri au!

Toti copiii au superputeri, iar supereroii Itsy Bitsy sunt gata sa ii ajute sa si le descopere. Fiindca supereroii detin cheile secrete catre inimile copiilor, acele „chei” prin care fac ca puterile interioare ale copilor sa iasa la suprafata!

CURAJ

Orice parinte vrea un copil curajos, care sa poata infrunta orice obstacol in viata. Dar, cand ne gandim la ce este curajul, automat il asociem cu cel putin o frica. Insa a fi curajos nu inseamna sa nu iti fie teama. A fi curajos inseamna sa iti infrunti frica, pentru a trece printr-o situatie dificila!

BUNATATE

Cea mai mare dorinta a noastra este ca cei mici sa devina oameni buni, sa ii ajute pe cei din jur atunci cand au ocazia, sa fie toleranti si empatici. Bunatatea sufleteasca nu se rezuma doar la a fi buni cu cei de langa noi, ci sa aratam iubire, grija si respect fata de natura, fata de tot ce ne inconjoara.

La Scoala de SuperEroi, copiii isi activeaza puterea bunatatii sufletesti, cu ajutorul supereroilor Itsy Bitsy!

CREATIVITATE

Copiii creativi sunt mai independenti, inventivi si sensibili. Creativitatea merge mana-n mana cu imaginatia, iar pentru a avea un copil creativ este important sa ii stimulam, in primul rand, imginatia.

Fiecare copil are inauntrul sau un rezervor infinit de creativitate, iar supereroii Itsy Bitsy sunt pregatiti sa ii ajute pe micuti sa isi descopere sau sa isi antreneze partea creativa.

ENERGIE

Copiii nostri par mai mereu obositi, apatici si lipsiti parca de orice strop de energie. Somnul, sau mai degraba lipsa lui, alimentatia necorespunzatoare si lipsa de miscare sunt principalii factori care ii priveaza pe cei mici de energia de care au nevoie zi de zi.

Cum stimulam energia copiilor nostri? Prin miscare, jocuri energice si activitati distractive, pe care supereroii Itsy Bitsy abia asteapta sa ii invete pe cei mici cum sa le integreze in viata de zi cu zi.

BUCURIE

Bucuria este cel mai sanatos combustibil de energie si emotia principala spre care ar trebui sa ne concentram resursele. Dar cum ii explici piciului tau ce este bucuria? Cum il ajuti sa devina un adolescent si, mai tarziu, un adult fericit si optimist? Vino la Scoala de SuperEroi, unde supereroii Itsy Bitsy au pregatit jocuri si activiati menite sa le activeze celor mici puterea bucuriei!

PRIETENIE

Orice copil are nevoie de prieteni buni! Legand prietenii, un copil devine mai increzator, mai fericit si este mult mai atent la dorintele si necesitatile celor din jur, dezvoltandu-si empatia. In relatie de prietenie, cei mici invata despre increderea reciproca, invata sa colaboreze si sa asculte.

Supereroii Itsy Bitsy ii ajuta pe copii sa lege cele mai sincere prietenii, la Scoala de SuperEroi!

La Scoala de SuperEroi imputernicim copiii!

Noi stim ca fiecare copil are superputerea lui, iar eroii Itsy Bitsy se vor asigura ca niciun prichindel nu incheie vacanta de vara fara sa isi descopere superputerea!

Supereroii Itsy Bitsy, prin jocuri distractive si interactivitate, trezesc in copii superputerile pe care acestia le au, dar nu sunt constienti de ca le au. Pe rand, una cate una, aceste puteri incep sa se manifeste in sufletele copiilor. Cum ne dam seama de acest lucru? Copiii incep sa straluceasca si sa se comporte ca niste supereroi adevarati ce sunt!

Copiii Supereroi isi continua viata cu puterile activate si traiesc intr-o lume pe care ei insisi o creeaza: armonioasa, cu pace si iubire.

Dar cine sunt supereroii Itsy Bitsy si ce le-au pregatit micutilor pe 7 septembrie, in parcul Lumea Copiilor? Revenim cu detalii! Pana atunci, nu uita sa dai join evenimentului nostru de pe Facebook, ca sa stie toata lumea ca nu vei lipsi de la Scoala de SuperEroi!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s