Recomandare de lectura: Baietelul care se putea musca de nas

Bianca Mereuta vorbeste despre lectura si carti pentru copii la Itsy Bitsy FM joia, de la ora 9:30!

In noua rubrica din emisiunea Happy Music aflam de la Bianca de ce sunt povestile importante pentru copii si primim recomandari de carti valoroase pentru intreaga familie.

In fiecare saptamana adaugam pe lista recomandarilor de lectura noi carti pentru copii. Pana acum avem pe lista cartile CoronitaRegele UguPas cu pas spre adancimiPas cu Pas spre inaltimiHenry si puterea imaginatieiAventurile unui fir de nisip si Pifonul Pompiliu si calatoria dincolo de curcubeu

Nou adaugata pe lista este cartea „Baietelul care se putea musca de nas„, scrisa de Alex Moldovan si aparuta la Editura Arthur, in colectia „Vlad si Cartea cu Genius”.

 

Destinata copiilor de la 3 la 7 ani, cartea spune povestea unui baietel pe nume Vlad care putea face un lucru neobisnuit: se putea musca de nas!

Este o carte care „tine” cu copiii, este o carte despre copilarie asa cum ar trebui sa o vedem cu totii -adultii-, si sa-i lasam pe copii sa fie ei insisi, povesteste Bianca Mereuta despre „Baietelul care se putea musca de nas”.

Cartea atrage atentia ca noi, parintii, uitam uneori ca „a fi copil nu este despre a face demonstratii, iar copilaria nu este despre concursuri sau despre a arata cuiva cat de grozavi sunt copiii nostri”.

Afla din podcastul de mai jos de ce recomanda Bianca Mereuta aceasta carte, dar si care ar trebui sa fie rolul ilustatiilor in cartile destinate copiilor de varste mici: 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s