Recomandare de lectura: Amos e racit

Bianca Mereuta vorbeste despre lectura si carti pentru copii la Itsy Bitsy FM in fiecare joi, in emisiunea Happy Music.

In fiecare saptamana adaugam pe lista recomandarilor de lectura noi carti pentru copii. Pana acum avem pe lista cartile CoronitaRegele UguPas cu pas spre adancimiPas cu Pas spre inaltimiHenry si puterea imaginatieiAventurile unui fir de nisipPifonul Pompiliu si calatoria dincolo de curcubeuBaietelul care se putea musca de nas, Cum sa prinzi o steaCand cerul era prea aproape”Cartea fara poveste” si cartile din colectia „Franklin”

Pe lista tot mai bogata de recomandari de lectura adaugam si „Amos e racit„, scrisa de Philip C. Stead, cu ilustratii de Erin E. Stead si aparuta la Editura Arthur.   

 

Cea mai importanta tema a cartii este prietenia, ne povesteste Bianca Mereuta, care spune despre „Amos e racit” ca e o carte potrivita pentru copiii intre 3 si 8 ani, desi „ne da de gandit si noua, adultilor”.

„Este o poveste care ne ajuta sa descoperim esenta lucrurilor in relatie cu ceilalti. E mai mult decat o poveste de prietenie. E o poveste despre crearea de relatii de lunga durata”, povesteste Bianca despre „Amos e racit”.

Afla, din podcastul de mai jos, cum considera Bianca Mereuta ca ii ajuta aceasta carte pe copii sa inteleaga prietenia: 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s