Recomandare de carte pentru copii si parinti: Noiembrie si-un pic

Bianca Mereuta, fondatoarea celei mai mari biblioteci private din Romania si a comunitatii online Ce le citim copiilorvorbeste despre lectura si carti pentru copii la Itsy Bitsy FM joia, in emisiunea Happy Music!  
Noiembrie si-un pic” este o carte diferita, pentru ca este a unei autoare independente: Anca Blaga.
„Este o carte extraordinar de emotionanta, care iti da <<Uau>>-uri aprooape la fiecare paragraf.” – povesteste Bianca Mereuta.
Anca Blaga a scris cartea sub forma unui „jurnal de mamicie”, in care sunt descrise diverse momente si emotii pe care le traieste o mama aflata in primul an de mamicie.
Bianca Mereuta descrie cartea ca pe „o colectie de amintiri cu care noi, mamele, ramanem dupa primul an de viata al copilului”.
Cartea e structurata sub forma a 25 de scrisori, iar ilustratiile (alb-negru) ii apartin lui Dan Ungureanu, „un ilustrator de o sensibilitate deosebita”.
Afla mai multe despre cartea „Noiembrie si-un pic” din podcastul de mai jos: 

In biblioteca virtuala Itsy Bitsy avem si alte carti minunate recomandate de Bianca Mereuta:

CoronitaRegele UguPas cu pas spre adancimiPas cu Pas spre inaltimiHenry si puterea imaginatieiAventurile unui fir de nisipPifonul Pompiliu si calatoria dincolo de curcubeuBaietelul care se putea musca de nas, Cum sa prinzi o steaCand cerul era prea aproape”Cartea fara poveste”, cartile din colectia „Franklin”Amos e racitCati ani ai?Sam cel prea timid, Cartea cuvintelor disparuteO frunzaSurpriza gradinaruluiLindbergh. Povestea unui soricel zburatorCe faci cand nu faci nimic, Mesajul pasarilor catre inimile copiilorCel mai frumos CraciunCe poti face cu o idee, Cum sa spui te iubescScrisori de la Felix„Familia (aproape) Zero Deseuri”Insula mea si „Daca.. Un mod nou si fascinant de a privi ideile marete si numerele, Jocurile copilariei, Cei cinci urati, Ce s-a intamplat cu crocodilul


Un comentariu la „Recomandare de carte pentru copii si parinti: Noiembrie si-un pic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s