Limbajul cainilor: Ce vrea cainele tau sa-ti spuna? Gesturi canine explicate

Purina Pet School si Spark, supereroul indragostit de animale, sunt alaturi de tine intr-o calatorie fascinanta in lumea animalelor de companie. Descopera care este limbajul cainilor si afla despre gesturile canine.

Limbajul cainilor este unul pe care, cu siguranta, doresti sa-l descifrezi pentru o comunicare mai buna care îti face zilele mai fericite. Desi ele par sa inteleaga de cele mai multe ori ce vrem sa le transmitem printr-un singur cuvant sau o fraza, patrupedele nu reușesc intotdeauna sa faca acelasi lucru atunci cand vine vorba de exprimarea propriilor trairi. Ne-am gandit sa iti venim in ajutor si sa-ti explicam in randurile de mai jos care sunt principalele manifestari ale cainilor si ce ar trebui sa intelegi din acestea, pentru a trai in perfecta armonie cu animalul tau de companie.

Ce inseamna cand catelul sta cu burta in sus?

Daca un catel se asaza pe spate, cu burta indreptata catre tine, acesta asteapta cu nerabdare sa il mangai. Faptul ca animalul de companie iti cere astfel atentie arata cat de multa incredere are in tine.

Ce inseamna cand catelul se lasa pe labele din fata?

Acesta este un semn clar ca simpaticul caine cauta sa se joace. Probabil o minge sau o jucarie de-ale lui sunt prin preajma, asa ca arunca-i-o sau incepeti joaca cu o fugareala pe cinste.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul purina.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s