Familia (aproape) Zero Deseuri – recomandare de carte pentru intreaga familie

Bianca Mereuta vorbeste despre lectura si carti pentru copii la Itsy Bitsy FM joia, in emisiunea Happy Music, cu Marius Constantinescu. 

Lista recomandarilor de lectura e plina de carti valoroase, cu mesaje pline de insemnatate si cu ilustratii deosebite. Pe raftul virtual al bibliotecii Itsy Bitsy am asezat pana acum, la recomandarile Biancai, titluri precum CoronitaRegele UguPas cu pas spre adancimiPas cu Pas spre inaltimiHenry si puterea imaginatieiAventurile unui fir de nisipPifonul Pompiliu si calatoria dincolo de curcubeuBaietelul care se putea musca de nas, Cum sa prinzi o steaCand cerul era prea aproape”Cartea fara poveste”, cartile din colectia „Franklin”Amos e racitCati ani ai?Sam cel prea timid, Cartea cuvintelor disparuteO frunza, Surpriza gradinaruluiLindbergh. Povestea unui soricel zburatorCe faci cand nu faci nimic, Mesajul pasarilor catre inimile copiilorCel mai frumos CraciunCe poti face cu o idee, Cum sa spui te iubesc si Scrisori de la Felix.

Adaugam pe lista si „Familia (aproape) Zero Deseuri„, scrisa de Jeremie Pichon, ilustrata de Benedicte Moret si aparuta la Editura Seneca.

Este o carte pe care Bianca Mereuta o recomanda in special parintilor si copiilor peste 10 ani, „pentru a invata cum sa isi creeze un stil de viata sustenabil, care ne este bun tuturor in lumea care traim”.

Cartea este conceputa ca un ghid care ne invata cum putem reduce cantitatea de deseuri din viata noastra, pentru a proteja familia, buzunarul si planeta.

Familia (aproape) Zero Deseuri” este un demers in favoarea moderatiei, ajutandu-ne sa intelegem ca resursele planetei se epuizeaza si oferindu-ne sfaturi practice despre cum putem invata sa fim sustenabili si sa consumam mai putin.

Asculta podcastul de mai jos si afla de ce recomanda Bianca Mereuta aceasta carte: 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s