A inceput editia de primavara a Targului Mami si Bebe, targ exclusiv online

A inceput editia de primavara a Targului Mami si Bebe, organizat si gazduit de AmNascutAcolo.ro si desfasurat exclusiv online.

Ajuns deja la a sasea editie, este singurul targ dedicat ofertelor speciale de produse si servicii pentru parinti si copii desfasurat 100% online.

Avantajul principal al targului este ca poate fi vizitat rapid, cu un simplu click, accesand targuri.amnascutacolo.ro.

Aici, mamicile si gravidele vor descoperi zeci de oferte concepute special pentru acest eveniment online. Vor gasi vouchere, cupoane, reduceri, pachete speciale si multe gratuitati.

Targul online Mami si Bebe este organizat de AmNascutAcolo.ro, site-ul cu mii de povesti reale despre nastere, scrise chiar de mamici. De peste 8 ani, acesta contribuie la o mai buna informare a gravidelor despre medici , maternitati, servicii medicale si experienta nasterii.

„Targul Mami si Bebe aduce si la aceasta editie zeci de oferte speciale pentru gravide, mamici si copii intr-un singur lor. Faptul ca totul se desfasoara online, il face foarte accesibil parintilor din intreaga tara. Este evenimentul cu cele mai multe gratuitati pentru cliente, iar experienta comerciala pe noua platforma targuri.amnascutacolo.ro este placuta si prietenoasa pentru oricine”, spune Roxana Andreea Rusu, fondator AmNascutAcolo.ro. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s