Despre Bullying si Dificultati Asociate

Campania de Informare si Educare pentru Parinti lansata de Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului „Alessandrescu-Rusescu” anunta inceputul Editiei 2020 prin seria de evenimente sustinute de specialistii INSMC.

Primul eveniment al acestei editii va avea loc sambata, 29 februarie, la Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului „Alessandrescu-Rusescu” si va fi un eveniment dedicat bullying-ului, un fenomen social care a luat amploare si care are consecinte grave pentru sanatatea emotionala a copiilor.

In cadrul evenimentului, specialistii INSMC dr. Carmen Trutescu, medic primar psihiatru si Mihaela Stancu, psiholog clinican, vor vorbi despre manifestari, marturii si indicii ale suferintei, dar si despre rolul parintelui salvator in povestea adaptarii dificile.

Invitati speciali vor fi:

– Mihaela Dinu – Psiholog, coordonator Centru de Educatie Emotionala si Comportamentala pentru Copii al Organizatiei Salvati Copiii Romania.
– Nadia Tataru – co-fondator si director Itsy Bitsy FM, initiator al campaniei nationale de prevenire a bullying-ului;
– Mimi – vlogger

In cadrul evenimentului vor fi abordate:
– Manifestari, marturii si indicii ale suferintei;
– Rolul parintelui salvator in povestea adaptarii dificile;
– Idei, discutii si solutii.

Participarea este gratuita, insa pentru a-ti rezerva locul in sala, trebuie sa trimiti un e-mail cu datele tale (nume, prenume, localitate, adresa de e-mail, numar de telefon) la adresa: confirmari@insmc.ro.

Accesul la eveniment se face doar in baza confirmarii pe e-mail din partea organizatorului!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s