Ti s-a infundat chiuveta? S-a stricat masina de spalat? Ce bine ca exista Feexers!

Ultimul lucru de care ai nevoie, mai ales in aceast perioada, este sa se sparga o teava de apa in casa. Sau sa ti se strice masina de spalat fix cand iti e lumea mai draga. Sau sa ti se infunde chiuveta! Unde gasesti un profesionist care sa repare defectiunea rapid si sigur?

Ei bine, toate aceste probleme pot fi acum rezolvate printr-un singur click, pe o aplicatie din telefon! Feexers este o aplicatie mobila, gratuita si reprezinta cea mai simpla metoda de a gasi profesionistul potrivit, fie ca e vorba de un instalator, electrician, zugrav, coafeza, manichiurista sau make-up artist. E la fel de usor ca si cum ai chema un taxi!

Economiseste timp si apeleaza la servicii de incredere cu profesionisti verificati! Prin aplicatia Feexers gasesti:

– electricieni: reparatii si verificare instalatii electrice;
– instalatori: reparatii instalatii termice, apa, sanitare, gaz;
– amenajari interioare: amenajari interioare, montaj gresie, faianta, tapet;
– ingrijire personala: coafura, make-up, manichiura, pedichiura.

In curand, prin aplicatia Feexers, vei putea gasi profesionisti si pentru reparatii electrocasnice, montaj mobila, tamplarie, cosmetica si masaj.

Si pentru ca se apropie luna martie, care vine la pachet cu sarbatorile de 1 si 8 martie, nu putem sa nu subliniem faptul ca Feexers ofera servicii de ingrijire personala. O tunsoare noua? O coafura sau un machiaj special pentru un eveniment important? Nu ai timp sa mergi la salon pentru manichiura si pedichiura? Cheama profesionistii la tine acasa, cu doar cateva click-uri. Gata cu drumurile pana la salonul unde rar gasesti un loc de parcare!

De ce sa apelezi la Feexers?

In sfarsit, poti alege, din multe optiuni, un profesionist in care sa ai incredere! Fiecare profesionist Feexers are rating si recomandari, pe care le poti citi.

Rapiditate si disponibilitate!

Gasesti rapid profesionistii disponibili in zona ta. Uita de “nu se poate luna asta” sau „nu avem locuri azi”. Joburile urgente sunt semnalate diferit, pot avea un pret mai mare si necesita ca Feexerul sa confirme ca va ajunge la lucrare in cel mai scurt timp. Joburile planificate pot fi stabilite pentru o data ulterioara. in ambele cazuri, comunici cu Feexerul prin chatul disponibil in aplicatie.

Verificare – pe Feexers gasesti doar profesionisti certificati, cu experienta verificata!

Pentru a se inscrie in platforma Feexers, profesionistii trec printr-un proces de evaluare si au nevoie de: diploma sau certificat de calificare, experienta in serviciile in care sunt certificati, buletin sau carte de identitate valabila, cazier judiciar curat.

Fara cash – Plata se face sigur si automat, prin aplicatie

Feexers este o platforma ‘fara cash’, adica platile se fac exclusiv in cadrul aplicatiei, dupa inregistrarea finalizarii jobului. Din momentul in care oferta este acceptata, aplicatia blocheaza pe cardul tau valoarea tarifului iar, la confirmarea finalizarii jobului, banii vor fi deblocati si transferati in contul Feexerului. Uita de negocierea la fata locului. Bine ai venit, plata simpla si sigura!

Garantie – primesti factura si garantie pentru fiecare job finalizat

Feexerii garanteaza fiecare lucrare facuta, pentru o perioada specificata pe factura care e trimisa in mod automat pe e-mail, catre tine si catre Feexer, imediat dupa finalizarea jobului si efectuarea platii. Garantarea lucrarii si refacerea acesteia, in perioada de garantie, fac parte din responsabilitatile Feexerului.

Cu Feexers esti pe maini bune!


Un comentariu la „Ti s-a infundat chiuveta? S-a stricat masina de spalat? Ce bine ca exista Feexers!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s