Recomandare de carte pentru copii: Lindbergh. Povestea unui soricel zburator

Bianca Mereuta vorbeste despre lectura si carti pentru copii la Itsy Bitsy FM in fiecare joi, in emisiunea Happy Music.

In fiecare saptamana adaugam pe lista recomandarilor de lectura noi carti pentru copii. Pana acum avem pe lista cartile CoronitaRegele UguPas cu pas spre adancimiPas cu Pas spre inaltimiHenry si puterea imaginatieiAventurile unui fir de nisipPifonul Pompiliu si calatoria dincolo de curcubeuBaietelul care se putea musca de nas, Cum sa prinzi o steaCand cerul era prea aproape”Cartea fara poveste”, cartile din colectia „Franklin”Amos e racitCati ani ai?Sam cel prea timid, Cartea cuvintelor disparuteO frunza si Surpriza gradinarului.  

Lor li se alatura, pe raftul cartilor valoroase pentru copii, cartea Lindbergh. Povestea unui soricel zburator”, scrisa si ilustrata de Torben Kuhlmann si aparuta la editura Corint.

Sursa: Comunitatea Ce le Citim Copiilor
Sursa: Comunitatea Ce le Citim Copiilor

Volumul face parte dintr-o serie de trei carti pe care Torben Kuhlmann „le-a creat in memoria copilariei lui, care a fost (…) plina de carti si informatii, din care el isi extragea fascinatia pentru inventii, inventatori”, povesteste Bianca Mereuta.

Lindbergh” ca este povestea unui soricel care vrea sa invete sa zboare, speriat fiind de o noua inventie – „capcana mecanica pentru soareci” – care i-a facut pe toti semenii lui din Europa sa fuga in America.

Descopera, in podcastul de mai jos, cum descrie Bianca Mereuta povestea soricelului zburator Lindbergh si de ce recomanda aceasta carte intregii familii: 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s