„Norm de la Polul Nord: O aventura urieseasca”, animatia pe care trebuie sa o vezi impreuna cu cei mici!

Weekend-ul se apropie cu pasi repezi, vremea nu se anunta a fi foarte prietenoasa pentru plimbari in parc si joaca in aer liber, asa ca daca cei mici au atat de multa energie incat nici nu se pune problema de stat in casa, ce ai zice daca ati merge la un film?

Si nu la orice film, ci la o animatie care sigur ii va face pe cei mici, dar si pe parinti, sa intre in spiritul Sarbatorilor de iarna. „Norm de la Polul Nord: O aventura urieseasca” este animatia care sigur te va duce cu gandul la zapada si bulgareala.

Intregul Nord zumzaie de pregatirile febrile pentru nunta bunicului lui Norm. Dar ceva necurat se petrece in Muntii Cetosi, asa ca Norm isi aduna prietenii ca sa cerceteze indeaproape ce se intampla acolo. Asa dau peste Jin, un areholog care a aterizat fortat in timp ce incerca sa recuperez un artifact antic care fusese furat de fostul sau partener, Dexter. Ranit si slabit dupa accident, Jin ii cere lui Norm sa-i promita ca va recupera el pretiosul obiect antic, si ca i-l va duce nepotului sau, Chen, la Universitatea din Beijing. Norm este acum intr-o cursa contracronometru, caci trebui sa reuseasca sa gaseasca artefactul si sa-l si livreze, dar sa ajunga la timp si la ceremonia nuntii bunicului sau.

„Norm de la Polul Nord: O aventura urieseasca” este un film animat distribuit de Ro Image 2000 si Prorom, ce va putea fi vizionat la cinema incepand din 8 noiembrie in varianta subtitrata sau dublata in limba romana.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s