Sapte povesti de noapte buna, de Dana Nalbaru – la editura Nemi pentru copii

Dana Nalbaru lanseaza la editura Nemi pentru copii o carte de povesti pentru cei mici: Sapte povesti de noapte buna, ilustrate splendid de Oana Ispir.

Vocea calda pe care o stim cu totii cantand sau citindu-le copiilor povesti ne dezvaluie acum povestitoare plina de farmec. Povestile de noapte-buna ale Danei Nalbaru au un aer de basm plin de magia ascunsa a lumii de azi si sunt companionii perfecti pentru momentele cand parintii pot împartasi placerea lecturii cu copiii lor.

„Cei mici se vor oglindi in istoriile amuzante si suprinzatoare, scrise cu multa empatie si pline de tot farmecul copilariei, iar poneiul Usurel, zana crinilor sau leul Leon le vor ramane multa vreme prietenii cei mai buni. Din inima am inventat povestile pentru copiii mei si le daruiesc acum tuturor celor care vor si cred intr-o lume mai buna. Sunt povesti educative, care ii pot ajuta atat pe copii cat si pe parinti”, spune Dana Nalbaru.

Cunoscuta cantareata si compozitoare si-a dedicat ultimii ani unor proiecte creative atat pentru copii, cat si pentru parinti: melodii si cantece pentru copii, aplicatii de muzica si povesti pentru cei mici, conferinte si muzica pentru adulti.

Dana Nalbaru a lansat in 2018 si proiectul „Redescopera iubirea”, un proiect de constientizare despre nevoia oamenilor de a-si cauta si redescoperi puterea interioara. Conferintele „Redescopera iubirea”, muzica pe care a compus-o si a produs-o in ultimii ani, albumul de muzica pentru copii Bucurii pentru copii – Cantece de iarna, povestile lansate acum, totul porneste de la motto-ul ei – „iubirea este cea mai importanta, iar dragostea vindeca totul”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s