Kido Express porneste pe 14 decembrie spre tara lui Mos Craciun! Toata lumea la bord!

Noi am intrat deja in spiritul Sarbatorilor, asa ca nu avem cum sa nu impartasim cu tine ceea ce tocmai am aflat! Kido Express porneste din nou in data de 14 decembrie spre țara lui Mos Craciun, acolo unde spiridusii si Mosul isi asteapta plini de entuziasm noile ajutoare.

In atelierul Mosului nu este timp de pierdut! Scrisorile sunt nesortate, necitite, jucariile nu sunt terminate, iar lista cu lucruri de facut in Laboratorul lui Mos Craciun este foarte lunga. Anul acesta, Mos Craciun are nevoie de ajutorul tuturor prichindeilor pentru a pregati toate cadourile care sa ajunga la cei mai cuminti copii, in seara de Ajun.

Mos Craciun vine, din nou, cu trenul copilariei, in 14 decembrie!

Kido Express Winter Edition ne aduce din nou bucuria Sarbatorilor de iarna in data de 14 decembrie, iar la bordul trenului vor fi copii de toate varstele, dar si prichindei merituosi, invitati speciali, provenind din medii sociale vulnerabile.

Trenul Kido Express Winter Edition pleaca in dimineata zilei de 14 decembrie. Copii de toate varstele se vor intalni cu personajele de poveste pe peronul Garii de Nord din Bucuresti, de unde o garnitura cu patru vagoane pleaca spre taramul Mosului, in Sinaia.

De indata ce trenul ajunge in Sinaia o lista lunga cu activitati ii asteapta pe copii, dar si pe parinti. Mos Craciun deschide usile laboratorului sau secret, unde cei mici sunt asteptati in „Departamentul Spiridusilor”, iar parintii isi vor gasi misiunea in „Departamentul Etpna”. Scrisori, jucarii, cantece si obiceiuri specifice Sarbatorilor de iarna ii vor tine ocupati pe parcursul zilei pe calatori. Totul va culmina cu sosirea Mosului, incarcat cu daruri si ghidusii, spre bucuria tuturor.

Iata cum va arata programul zilei de 14 decembrie:

08:05 – 10:00
Suntem deja imbarcați si in drum spre atelierul Mosului, iar la bord ii vom cunoaste pe liderii echipelor de spiridusi.

10:00 – 13:00
La Casinoul Sinaia, toti copiii vor primi sortulete speciale pentru a incepe treaba de spiridusi.

13:00 – 14:00
Lady Winter ne invita la un pranz delicios, pe masura eforturilor noastre.

14:00 – 15:00
Urmeaza si putina relaxare, timp in care vom canta, vom descoperi cum putemface muzica cu o bucata de hartie fosnitoare.

15:00 – 18:00
inainte de sosirea Mosului,incarcat de cadouri, ne grabim sa terminam pregatirea cadourilor, cu veselie si colinde.

18:00 – 19:45
Urcam din nou la bordul trenului fermecat unde ne vom asigura ca despartirea de Kido Express va fi sub semnul veseliei!

Asadar, imbarcarea, toata lumea in vagoane, incepe marea aventura Kido Express! Cumpara-ti si tu bilet si hai sa pornim impreuna intr-o calatorie de poveste!

Pretul unui pachet Kido Express este de 600 de lei pentru copii si 600 lei pentru adulti, iar mai multe detalii veti gasi online, pe www.kido-express.ro, dar si pe pagina de Facebook Kido Express.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s