Dana Nalbaru: Mi-as dori sa aud mai multi oameni spunand „Sunt fericit”

Dana Nalbaru este casatorita de mai bine de 13 ani cu actorul Dragos Bucur, cei doi formand unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul romanesc. Impreuna au trei copii superbi, doi biologici, Sofia (11 ani) si Kadri (3 ani), si unul adoptat – Roxana (6 ani).

De cand s-a retras din showbiz, Dana Nalbaru si-a dedicat aproape tot timpul cresterii copiilor si marturiseste cu sinceritate ca i-ar placea ca acestia „sa creasca oameni cu incredere in ei, sa se bucure de tot ce inseamna lumea si viata, sa experimenteze cat mai multe si sa nu se opreasca niciodata din a se juca si a visa.”

Nonconformista mamica a acceptat sa vorbeasca despre iubirea neconditionata, despre alegerea sa de a se dedica in totalitate familiei in detrimentul carierei, dar si despre valorile de viata pe care le insufla copiilor sai, intr-un interviu acordat special pentru voi, cititorii Itsy Bitsy.

Daca Dana Nalbaru si-ar deschide larg sufletul spre lume, ce mesaj si-ar dori sa transmita celor care o admira?

Le-as spune ca adevaratele bucurii vin din simplitate si viata traita AZI e mai frumoasa decat cea traita IERI sau MAINE.

Intr-o replica oferita unei vedete ai facut referire la iubirea neconditionata. Cum este exprimata iubirea neconditionata in viata de cuplu si cum este iubirea neconditionata in relatia mama-copil?

Iubirea neconditionata inseamna sa iubesti fara rezerve, fara asteptari, fara judecata si suparari. Ea nu se aplica diferit, iubesti si gata. Doar relationarea e diferita, pentru ca oamenii nu sunt la fel si au nevoi diferite, dar ce simti pentru ei e iubire si atat.

Ai ales viata de familie in detrimentul carierei. Exista ceva ce ai vrea sa schimbi la viata ta?

Nu, multumesc 🙂 Nu as vrea sa schimb chiar nimic.

Ce valori de viata ti-ai dori sa-ti impartaseasca copiii?

As vrea sa creasca oameni cu incredere in ei, cu bucurie de viata, cu bunatate si iubire in suflet… si liberi. Mi-ar placea sa se bucure de tot ce inseamna lumea si viata, sa experimenteze cat mai multe si sa nu se opreasca niciodata din a se juca si a visa.

Ce activitati desfasurate in cadrul familiei iti aduc bucurie?

Hmm, cam tot ce fac imi aduce bucurie. Daca ceva nu ma bucura, nu fac.

Cat de mult te regasesti in societatea actuala?

Ma regasesc pentru ca alta nu stiu, in ea traiesc si la ea ma raportez. Incerc sa raman fidela valorilor mele, cred ca fiecare om are aceasta libertate chiar daca nu toti inteleg acest lucru (din fericire nu mai traim intr-o societate in care nu poti alege sa iti schimbi viata, daca ai nevoie de acest lucru), incerc sa nu raman incorsetata in problemele societatii ci sa imi fac viata fericita.

Conteaza parerea oamenilor din jur despre ceea ce faci si cum iti traiesti viata?

Nu prea.

Ce putere buna au oamenii si nu o folosesc?

Au puterea de a fi mereu mai buni, din pacate nu toti inteleg aceasta nuanta.

Ce cuvinte ti-ai dori sa auzi mai des?

Mi-as dori sa aud mai multi oameni spunand “sunt fericit”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s