„Fii un tata activ!” – despre rolul si implicarea tatalui in cresterea copiilor

Asociatia Activity si Editura Philobia ii invita pe parinti la o intalnire cu specialisti psihologi despre un subiect foarte important si de actualitate: implicarea tatalui in cresterea copiilor.

Evenimentul ,,Fii un tata activ!” se adreseaza tuturor parintilor care cauta noi informatii despre modul in care se pot implica in cresterea si dezvoltarea pozitiva a copiilor.

Intalnirea va avea loc pe 7 februarie la Libraria Luceafarul din Bucuresti (Bd. Unirii, nr. 10) incepand cu ora 18.30, si va fi organizat sub forma unui panel de discutii moderat de Alex Zamfir, blogger si realizator al emisiunii „Tati in dialog„.

Printre speakerii care vor discuta despre implicarea tatalui in cresterea copiilor se numara Andrei Mocanu – tatic, psiholog si analist comportamental, Dr. Bogdan Fitiu – medic psihiatru pediatru, Andrei Chiscu – psiholog si tatic, precum si Diana Stanculeanu – psihoterapeut si liderul anului 2017 in parenting.

Discutiile vor aborda subiecte precum modul in care viata de cuplu se schimba odata cu aparitia unui copil, importanta sustinerii mamei de catre partener, nevoile emotionale ale copilului, manifestarea afectiunii de catre tata, precum si alte subiecte relevante.

Inscrierea la eveniment se face completand un formular, disponibil aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s