Recomandare de carte pentru copii: Ce poti face cu o idee?

Bianca Mereuta vorbeste despre lectura si carti pentru copii la Itsy Bitsy FM joia, in emisiunea Happy Music, cu Marius Constantinesc. 

Lista recomandarilor de lectura e plina de carti valoroase, cu mesaje pline de insemnatate si cu ilustratii deosebite. Printre cartile recomandate pana acum de Bianca Mereuta se numara CoronitaRegele UguPas cu pas spre adancimiPas cu Pas spre inaltimiHenry si puterea imaginatieiAventurile unui fir de nisipPifonul Pompiliu si calatoria dincolo de curcubeuBaietelul care se putea musca de nas, Cum sa prinzi o steaCand cerul era prea aproape”Cartea fara poveste”, cartile din colectia „Franklin”Amos e racitCati ani ai?Sam cel prea timid, Cartea cuvintelor disparuteO frunza, Surpriza gradinaruluiLindbergh. Povestea unui soricel zburatorCe faci cand nu faci nimic, Mesajul pasarilor catre inimile copiilor, Cel mai frumos Craciun.  

Prima recomandare din anul 2020 este Ce poti face cu o idee, scrisa de Kobi Yamada si aparuta la Editura Arthur.

Bianca Mereuta ne-a spus ca „Aceasta carte este deosebita pentru ca le explica copiilor si noua, celor mari, (…) ce poti face cu o idee care te urmareste (…) si prinde aripi in mintea ta”, povesteste Bianca Mereuta despre „Ce poti face cu o idee”.

Cartea are si ilustratii foarte sugestive, realizate de Mae Besom, care infatiseaza Ideea in forma unui ousor auriu cu picioruse.

„Chiar daca unii sau altii ne spun, poate, ca ideile noastre nu sunt bune de nimic, daca ele raman si staruie si raman in mintea noastra, atunci e tare important sa incepem sa muncim, ca sa le infaptuim”, considera Bianca.

Asculta podcastul de mai jos si descopera de ce ne recomanda Bianca Mereuta cartea „Ce poti face cu o idee”: 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s