Onix și Barton

Opera Comica pentru Copii ofera in luna februarie un program impresionant!

Erus si prietenii lui va asteapta la OCC, intr-o lume de basm! Din februarie il puteti intalni pe Erus la Opera Comica pentru Copii, acolo unde calatoreste impreuna cu micii spectatori intr-o aventura fantastica, prin Valea Generozitatii!

Intr-un spectacol de o ora, Erus ofera o lectie pentru suflet si aminteste ce inseamna sa fii generos. Musicalul ,,Erus si Valea Generozitatii”, in regia Anei Craciun Lambru, dupa cartea lui Alec Blenche se va juca la OCC, in Sala UnderGrant, pana la finalul lunii mai.

Erus și Valea Generozității
Erus si Valea Generozitatii

Povestile lui Ion Creanga se bucura de succes la OCC!

Doar in acest sfarsit de saptamana mai aveti ocazia sa descoperiti baletul ,,Fata Babei si Fata Mosului”, realizat de coregraful Mihai Babuska, la OCC. Dupa trei weekenduri si zece reprezentatii alaturi de cocosul din ,,Punguta cu doi bani”, Opera Comica pentru Copii a ales sa continue repertoriul in aceeasi nota, cu un basm scris de Ion Creanga.

Fata Babei și Fata Moșului
Fata Babei si Fata Mosului

Dimineti in Salonul Mozart, alaturi de ,,Directorul de Teatru”

Pe 8, 9 si 16 februarie, de la ora 10:00, Opera Comica pentru Copii va propune sa va intalniti cu ,,Directorul de Teatru”, in Salonul Mozart!

Spectacolul regizat de maestrul Cristian Mihailescu prezinta povestea hazlie a doua cantarete de opera care isi disputa suprematia in timpul unei auditii pentru teatrul de opera de la Salzburg.

Directorul de Teatru
Directorul de Teatru

,,Onix si Barton” ne demonstreaza ce inseamna prietenia adevarata!

Alaturi de Onix si Barton descoperiti lectii valoroase despre familie, prietenie, singuratate, iubire si rezistenta! In aceasta stagiune, prietenoasele personaje ofera doar patru reprezentatii, in Sala UnderGrant, de la ora 10:00, pe 8, 9, 15 si 16 februarie.

Onix și Barton
Onix si Barton

Programul complet este disponibil pe site-ul institutiei, iar biletele pentru toate spectacolele Operei Comice pentru Copii sunt disponibile in reteaua bilete.ro.

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii incearca sa-i apropie pe cei mici de arta si cultura, atat prin spectacole de calitate, cat si prin diverse proiecte conexe.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s