Recomandare de carte: Mesajul pasarilor catre inimile copiilor

Bianca Mereuta vorbeste despre lectura si carti pentru copii la Itsy Bitsy FM in fiecare joi, in emisiunea Happy Music.

In fiecare saptamana adaugam pe lista recomandarilor de lectura noi carti pentru copii. Pana acum avem pe lista cartile CoronitaRegele UguPas cu pas spre adancimiPas cu Pas spre inaltimiHenry si puterea imaginatieiAventurile unui fir de nisipPifonul Pompiliu si calatoria dincolo de curcubeuBaietelul care se putea musca de nas, Cum sa prinzi o steaCand cerul era prea aproape”Cartea fara poveste”, cartile din colectia „Franklin”Amos e racitCati ani ai?Sam cel prea timid, Cartea cuvintelor disparuteO frunza, Surpriza gradinaruluiLindbergh. Povestea unui soricel zburator si Ce faci cand nu faci nimic.

Pentru a intra in atmosfera Sarbatorilor de iarna, Bianca Mereuta ne propune sa deschidem si sa citim cartea „Mesajul pasarilor catre inimile copiilor„, scrisa de Kate Westerlund, ilustrata de Feridun Oral si aparuta la Editura DPH.

Cu o poveste scurta (mai putin de 1000 de cuvinte) si cu o ilustratie care ne duce in atmosfera de sarbatoare, cartea ne spune ca, demult, „cu mult timp in urma, intr-un micut grajd sarac, s-a nascut un minunat copilas”.

Pasarile care s-au adunat in jurul lui „ascultau incantate scancetele usoare si ganguririle dulci ale bebelusului”, in care „se distingeau cuvintele unui cantec divin”, pe care pasarile aveau „sa-l imprastie pe toata fata pamantului”.

Asculta podscatul de mai jos si descopera care e mesajul divin pe care il soptesc pasarile copiilor, dar si de ce recomanda Bianca Mereuta aceasta carte. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s