Recomandare de carte pentru copii: Cum sa spui te iubesc

Bianca Mereuta vorbeste despre lectura si carti pentru copii la Itsy Bitsy FM joia, in emisiunea Happy Music, cu Marius Constantinescu. 

Lista recomandarilor de lectura e plina de carti valoroase, cu mesaje pline de insemnatate si cu ilustratii deosebite. Pe raftul virtual al bibliotecii Itsy Bitsy am asezat pana acum, la recomandarile Biancai, titluri precum CoronitaRegele UguPas cu pas spre adancimiPas cu Pas spre inaltimiHenry si puterea imaginatieiAventurile unui fir de nisipPifonul Pompiliu si calatoria dincolo de curcubeuBaietelul care se putea musca de nas, Cum sa prinzi o steaCand cerul era prea aproape”Cartea fara poveste”, cartile din colectia „Franklin”Amos e racitCati ani ai?Sam cel prea timid, Cartea cuvintelor disparuteO frunza, Surpriza gradinaruluiLindbergh. Povestea unui soricel zburatorCe faci cand nu faci nimic, Mesajul pasarilor catre inimile copiilorCel mai frumos Craciun si Ce poti face cu o idee. 

Acestor titluri li se adauga acum cartea Cum sa spui te iubesc, scrisa de Michael Engler si Martina Matos si aparuta la Editura Univers Enciclopedic.

Personajele cartii sunt Izabela si Robert, doi copii de la care putem invata cum sa spunem te iubesc.

„O minunata carte despre iubire si despre cum se infiripa sentimentul acesta extraordinar de la varste foarte fragede si cum se poate exprima el”, povesteste Bianca Mereuta despre „Cum sa spui te iubesc”.

Asculta podcastul de mai jos si descopera de ce recomanda Bianca povestea cartii „Cum sa spui te iubesc”: 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s