Premiile de Excelenta ItsyBitsy 2017 la final

La editia din 2017 a Premiilor de Excelenta Itsy Bitsy au fost premiati oameni care au pus multa energie si suflet in slujba copiilor tot anul 2016 in proiecte care au adus schimbari in bine pentru familiile din Romania. Un premiu special a fost primit cu entuziasm de cei mai activi sustinatori ai campaniei de promovare a timpului de calitate parinti – copii: Andreea Marin, Virgil Iantu, Tily Niculae si toti cei care au dus la bun sfarsit proiectul 1 Iunie zi libera nationala. 


Au primit recunoastere si premii urmatoarele persoane si institutii:

La Categoria BINE PENTRU COPII: Asociatia Salvati Copiii Romania, pentru intreaga activitate de sustinere a drepturilor copiilor, educatie, siguranta.

La Categoria BINE PENTRU FAMILIE : Danone Romania, pentru proiectul Danonino „Spune DA”, care a indemnat parintii sa creasca independenta si autonomia copiilor.

La Categoria IMI PASA: OMV PETROM, pentru proiectul “Tara lui Andrei” care de mai multi ani sustine cetatenii din Romania care vor sa se ajute singuri, care gandesc si se implica in proiecte care fac viata mai buna pentru toti.

La Categoria PARINTE IMPLICAT: Ioana Chicet – Macoveiciuc, pentru ca este o voce puternica in sprijinul parintilor si copiilor romani, o mama care sustine comunitatea de mamici sa lupte cu succes pentru nevoile si drepturile copiilor si parintilor.

La Categoria PARENTING PENTRU TOTI:  Cristina Trepcea, psihoterapeuta, jurnalista, realizatoarea radio si TV, care sustine activ in emisiunile si evenimentele la care participa nevoia copiilor de a petrece timp de calitate cu parintii, nevoia parintilor de a se dezvolta personal.

La categoria ALTFEL DE EDUCATIE: Centrul Step by Step pentru Educatie şi Dezvoltare Profesionala, pentru ca promoveaza un invatamant  modern.

La categoria CURSURI PENTRU COPII: Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”, care reuseste an de an sa imbine traditia si valorile romanesti cu metode moderne de educatie prin joaca.

La Categoria INVESTIM IN EDUCATIE: Asociatia Environ pentru proiectul  Baterel si Lumea NON-E care a dus educatia ecologica in sute de scoli din tara.

La categoria SPORT PENTRU COPII: Fundatia Tiriac, care a dus la deschiderea singurului patinoar modern cu investitie privata 100% – Telekom Arena, care va stimula dezvoltarea sportului de iarna printre copii.

La categoria PROIECTE ARTISTICE PENTRU FAMILIE: KINOdiseea – International Children Film Festival, pentru profesionalismul si energia cu care promoveaza arta cinematografica in randul copiilor si parintilor.

La Categoria ARTA SPECTACOLULUI PENTRU COPII: Teatrul Ion Creanga, institutie care aduce povestile in viata copiilor din anul 1964, pentru ca imaginatia si teatrul sprijina dezvoltarea sanatoasa a copiilor.

La categoria MUZICA PENTRU FAMILIE: Mirela Rizea Marinescu, coordonatoarea grupului de copii MINITON, compozitoare, textiera, producatoare si mai ales invatatoare care promoveaza armonia si inocenta in muzica pentru copii.

La Categoria CARTI PENTRU PARINTI MAI BUNI: Editura TREI, pentru sustinerea pe care o ofera parintilor prin editarea anuala a unui numar semnificativ de carti care ofera informatii actuale, diverse si folositoare parintilor.

La Categoria LITERATURA PENTRU COPII: Victoria Patrascu, pentru cartile ei pline de candoare, iubite de copii, pentru textele actuale si intreaga activitate in domeniu.

La categoria OAMENI CARE INSPIRA au fost finalisti personalitati-model pentru parintii si copiii din Romania, care se implica in imbunatatirea calitatii vietii acestora: Andreea Marin– pentru toate proiectele si mesajele ei care motiveaza milioane de mame din Romania, Virgil Iantu – un model de tata implicat ce a ales sa lucreze si direct cu cei mici pentru dezvoltarea lor personala, Oana Moraru – specialista in educatie care trezeste constiinte si militeaza pentru imbunatatirea educatiei in scolile romanesti. Marele premiu la aceasta categorie a fost primit de Magician Marian Ralea, actorul care a inspirat mii de copii si parinti peste 20 de ani, oferind adevarate lectii de curaj si creativitate tuturor prin povestile si jocurile sale. El este omul care ne-a invatat ca fiecare este “erou de poveste” si “poate orice, pentru ca e magician” in viata sa.

Un moment plin de emotii a fost acela in care Itsy Bitsy a oferit Diplome de Onoare celor care au contribuit major la Campania – 1 Iunie zi libera nationala: Andreea Marin, Tily Niculae, Virgil Iantu, Gabriela Coman (ANPDCA), Claudia Boghicevici (fosta deputata), specialistii Carmen Anghelescu, Cristina Trepcea, Mirela Horumba, Diana Frazzei, Ramona Oros, Gaspar Gyorgy, Mirela Rizea Marinescu, reprezentantii Point Public Affairs, GMP PR, GMP Advertising.

Gazda evenimentului Premiile de Excelenta Itsy Bitsy a fost Ruxandra Rusan, iar premiile au fost oferite de realizatorii de radio si de echipa de oameni Itsy Bitsy care au urcat pe scena impreuna cu copii lor.

 “Itsy Bitsy FM aduce zi de zi bucurie in familie si da o mana de ajutor parintilor oferindu-le tips& tricks de parenting si recomandari de timp liber pentru familie. De 11 ani suntem foarte conectati cu tot mediul care inconjoara copilul si prin aceste premii de excelenta, vrem sa aducem recunostinta tuturor celor care contribuie cu proiecte, produse si servicii moderne si de calitate pentru copii si parinti, celor care construiesc alternative sanatoase, celor care inspira si mobilizeaza parintii prin propriul exemplu.”  Nadia Tataru, fondator si director Itsy Bitsy

Seara a fost incheiata de un moment artistic emotionant realizat de actrita – ventriloc Crina Zvoboda, care prin interactivitate cu publicul a evidentiat modul de relationare parinte-copil, caracteristica acestei perioade.

Gala a fost transmisa live pe facebook si poate fi urmarita partea I aici si partea II aici.

 


3 comentarii la „Premiile de Excelenta ItsyBitsy 2017 la final”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s