Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2017 – Cursuri pentru copii

Itsy Bitsy premiaza institutiile care ofera cursuri extrascolare si ateliere pentru copii care promoveaza creativitatea si educatia prin joc. Iar castigatorul este…

Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”, pentru sustinerea cursurilor si atelierelor pentru copii care promoveaza educatia prin joc ca mijloc de educatie non-formala, ce imbina valorile traditionale cu metodele moderne de educatie. Un astfel de atelier este Casuta cu povesti, program destinat copiilor cu varste cuprinse intre 5 – 12 ani, dornici sa asculte si sa construiasca povesti si sa descopere datinile stravechi. La fel de apreciat este si proiectul Tabara de creatie „Vara pe ulita”  care aduce alaturi de copii mesteri populari din diverse regiuni culturale ale tarii.

 

La aceasta categorie de la Premiile de Excelenta Itsy Bitsy, nominalizati mai sunt:

  • Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”, pentru sustinerea cursurilor si atelierelor pentru copii care isi insusesc prin joaca informatii stiintifice despre lumea inconjuratoare.
  • English Kids Academy, pentru sustinerea cursurilor si atelierelor pentru copii care promoveaza educatia prin joc ca mijloc de educatie non-formala. English Kids Academy a intiat Clubul de teatru in limba engleza, destinat copiilor care doresc sa-si foloseasca spontaneitatea si creativitatea, sa invete sa isi exprime opiniile in mod liber si fara teama de a fi judecati si in acelasi timp aratand respect pentru individualitatea celorlalti.
  • Casa Experimentelor, pentru sustinerea cursurilor si atelierelor pentru copii care promoveaza educatia prin joc ca mijloc de educatie non-formala. Casa experimentelor are ca scop formarea oamenilor responsabili prin motivare, atitudine si resurse pentru excelenta.
  • Learning HUB este spatiul in care copiii isi redescopera creativitatea, curiozitatea si setea de cunoasetere. Alaturi de o echipa de profesionisti care ii provoaca sa gandeasca, sa cerceteze si sa experimenteze, pe baza unui set de activitati transdisciplinare, copiii gasesc raspunsuri, aleg solutii, dau si primesc feedback, devin azi mai buni ca ieri, maine mai buni ca azi.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s