Premiile de excelenta Itsy Bitsy 2017 – Investim in educatie

Itsy Bitsy premiaza brandurile care investesc in educatie si realizeaza proiecte in beneficiul copiilor si familiei. Iar castigator este…

Asociatia Environ, pentru proiectul „Baterel si Lumea Non-E, investitii si implicare in programe educative pentru copii. „Baterel si Lumea Non-E” este cea mai complexa campanie de educatie ecologica din Romania, fiind singurul program care imbina perfect componenta didactica cu cea practica si digitala, participantii beneficiind atat de un ghid pentru profesori si o carte pentru copii, dar si de lectii demonstrative, activitati practice si vizite in statiile de reciclare. Mai mult decat atat, exista o platforma online www.magazinbaterel.ro, cel mai inovator concept de magazin online care foloseste un sistem de plata prin puncte, avand drept obiectiv recompensarea elevilor, fara exceptie, pentru comportamentul responsabil fata de mediu pe care il demonstreaza prin implicarea activa in proiecte de colectare selectiva si reciclare a deseurilor.

La aceasta categorie a Premiilor de Excelenta Itsy Bitsy, nominalizati mai sunt:

  • Bayer Romania, pentru proiectul „Laboratorul de stiinte Bayer” – O componenta cheie a implicarii Bayer in cadrul societatii este aceea de a familiariza publicul larg cu domeniul stiintific si a incuraja interesul pentru inovatie.
    Proiect educaţional care demonteaza unul dintre cele mai cunoscute mituri legate de educaţie, conform căruia ştiinţa nu este distractive. Este un proiect care retrezeste interesul elevilor pentru învăţare în general.
  • Samsung Romania, pentru proiectul „Samsung EduPedia”, prin care se redefineste modul in care prescolarii, scolarii si studentii pot sa studieze. Samsung EduPedia este o platforma educationala interactiva, unde juniorii abia asteapta sa descopere lumea din jurul lor cu intrebari peste intrebari si interpretari simpatice si pana la problemele dificile din timpul liceului sau facultatii.
  • Nutricia Early Life Nutrition Romania, pentru proiectul „Atelierele Aptamil Junior IQ„, la care parintii au aflat despre dezvoltarea cognitiva a copiilor, etapele acesteia, dar si tipuri de activitati de realizat cu cei mici, pentru a le sustine cresterea armonioasa si a le oferi cel mai bun start in viata.


Un comentariu la „Premiile de excelenta Itsy Bitsy 2017 – Investim in educatie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s