Cainele, adevaratul meu prieten

Daca vrei sa mergi weekendul acesta la cinema impreuna cu cel mic, iti recomandam sa vedeti “Cainele, adevaratul meu prieten”, care a avut premiera in cinematografe pe 27 ianuarie.

Ecranizat dupa romanul cu acelasi nume scris de W. Bruce Cameron, filmul prezinta povestea emotionanta a unui catel simpatic, pe nume Bailey.

Trip, din rasa Red Retriever, este originalul Bailey; Shadow, din rasa Ciobănesc german, este Ellie; Mailo, din rasa Corgi, este Tino, iar Bolt, o corcitură de St. Bernard și Ciobănesc Australian, este Buddy.

Nu stim cum sunt alti catei, dar Bailey este preocupat sa-si descopere menirea. Bineinteles ca o va gasi, dar pentru asta e nevoie de cateva vieti in pielea altor rase de caini si alaturi de alti stapani. Fiecare, insa, il invata o lectie valoroasa si il face sa inteleaga care e adevarata sa menire.

Noua ni se pare un film de familie ideal de urmarit la cinema in aceasta perioada, iar copiilor le va placea cu siguranta faptul ca patrupedul este si naratorul filmului. In plus, avem ocazia sa vadem jucand in film patru caini simpatici – Trip, din rasa Red Retriever (originalul Bailey); Shadow, din rasa Ciobănesc german, este Ellie; Mailo, din rasa Corgi, este Tino, iar Bolt, o corcitura de St. Bernard și Ciobanesc Australian, este Buddy.

Filmul dureaza 100 de minute si este regizat de Lasse Hallström, care a mai regizat alte doua filme cu animale avand catei ca personaje principale – „Viata mea de caine” si „Hachiko: Povestea unui caine”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s