Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2017 – Imi pasa

Itsy Bitsy premiaza personalitatea cea mai implicata in proiecte in beneficiul intregii societati, proiecte de responsabilitate sociala. Iar castigatorul este…

OMV PETROM cu proiectul TARA LUI ANDREI, pentru derularea si sustinerea proiectelor de responsabilitate sociala. Platforma Tara lui Andrei este mai mult decat o platforma de interactiune si de informare, este un loc unde sunt sustinuti  cei care vor sa isi construiasca singuri viitorul si sa creeze, impreuna, o tara mai buna. An de an OMV Petrom ofera finantari de mii de euro pentru proiecte comunitare  care pot fi inscrise in competitie de orice cetatean din Romania care vrea sa se implice activ in viata comunitatii.

Nominalizati la aceasta categorie mai sunt:

  • Asociatia Green Revolution, pentru derularea proiectelor de responsabilitate sociala – Roaba de cultura este un proiect gandit ca o alternativa gratuita de petrecere a timpului liber, o oaza de relaxare si cultura, creata pentru a te binedispune la fiecare sfarsit de saptamana. De asemenea, este o invitatie de responsabilizare a persoanelor fata de mediu prin activitatile in aer liber.
  • Asociatia Curtea Veche, pentru derularea proiectelor de responsabilitate sociala, cultura si educatie – Asociatia crede in schimbare graduala si profunda, accesul la carte fiind numai o parte a problemei. Pentru a deveni cititori, copiii au nevoie de sprijin din partea școlii, din partea familiei, din partea comunitatii. Ca sa se asigure ca toti copiii, indiferent de provenienta, au parte de bucuria unei carti citite de placere, Asociatia Curtea Veche a creat proiecte care sa ofere acces la cultura si copiilor mai putin norocosi.

 


Un comentariu la „Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2017 – Imi pasa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s