Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2017 – Bine pentru familie

Itsy Bitsy premiaza brandurile care deruleaza campanii sociale in beneficiul familiei, iar castigator este…

Danone Romania – pentru proiectul Danonino „Spune DA” – Danonino  care a sustinut un studiu national ce evidentiaza ca majoritatea parintilor din Romania asociaza autonomia copiilor cu ideea de control.  Pe tot parcursul anului 2016 Danonino a incurajat parintii sa creasca copii independenti, care au incredere in sine si a accentuat cat de important este sa isi lase copiii sa faca propriile alegeri printr-o campanie integrata de comunicare. Multe evenimente dedicate parintilor au avut loc in aceasta campanie, proiecte speciale in parteneriat cu comunitatile online de mamici, o serie de actiuni in social media si activitati de relatii publice.

La aceasta categorie de la Premiile de Excelenta Itsy Bitsy, nominalizati mai sunt:

  • Sun Plaza Shopping Center pentru proiecte speciale dedicate familiei. Sun Plaza Shopping Center a derulat o campanie de responsabilitate sociala in 2016 si anume ”Si tu iubesti sa citesti”, care incurajeaza lectura in familie. Pentru ca dar din dar se face poveste, daca donai o carte bibliotecii gratuite din Sun Plaza, primeai o alta in loc. La finalul campaniei, cartile au fost donate unor micuti mai putin norocosi. Alte evenimente de familie in 2016 au fost:  „Aventuri cu dragonul Sunny”, „Cinci saptamani   in balon”, „Epoca de gheata prinde viata”, „De-a iarna la Sun Plaza”, „Portret de scolar”.
  • AMS Rent a Car Romania pentru proiecte de educatie rutiera “Reguli de circulatie” si “Curiozitati din lumea auto” – Echipa AMS Rent A Car este partenerul tau pentru mobilitate si iti sare in ajutor cu servicii de inchiriere auto cand ai nevoie de o masina pentru o calatorie de afaceri, o excursie cu la munte sau o masina care sa tina locul celei personale, cat timp o ai in service. Ams Rent a Car se ocupa de managementul complet al fiecarui automobil din flota, si  mai mult de atat, iti este alaturi prin serviciul de asistenta rutiera si telefonica 24/24 h.
  • Best Western Bucovina pentru proiectul „Tabara de Familie – Impreuna in Bucovina”. Taberele se adreseaza familiilor care isi doresc ca timp de o saptamana sa intre in atmosfera traditiilor romanesti, sa descopere dansul, spectacolele, muzica si teatrul, povestile si dragostea cititului, gatitul sanatos in aer liber, sportul, prietenia si principiile unei vieti sanatoase si armonioase.

 

 


2 comentarii la „Premiile de Excelenta Itsy Bitsy 2017 – Bine pentru familie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s