Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi 2020

Primele persoane care ii influenteaza viata copilului sunt parintii, iar urmatoarele sunt cei care ii educa si modelele din societate. Cu cat acesti oameni sunt niste lideri de valoare, cu atat copiii vor avea sansa sa devina si ei la fel. Cu cat copiii au in jurul lor modele de succes, oameni de valoare care au reusit, cu atat increderea ca si ei vor reusi in viata va creste.

Liderii de azi inspira generatia de maine, iar la Itsy Bitsy FM, recunoastem oamenii valorosi, care fac lucruri minunate in beneficiul copiilor, liderii dedicati si pasionati, interesati cu adevarat sa ii ajute pe cei mici sa isi dezvolte abilitatile de leadership, pentru a reusi in viata. Tocmai din aceste motive, am creat Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi, care a ajuns la cea de-a cincea editie!

La Gala Itsy Bitsy, care va avea loc pe 21 ianuarie la Le Château – Castelul din inima Bucurestiului, aducem recunostinta si premiem liderii care in 2019 au avut o contributie semnificativa in viata copiilor sau a parintilor, in diverse domenii.

Anul acesta nu vor lipsi supereroii Itsy Bitsy (Itsy, Bitsy, SuperZAPA, Spinner, Spark, Dj Dodi si Sufletel), care pe tot parcursul anului i-au ajutat pe copii sa isi descopere superputerile si sa si le activeze ori de cate ori au nevoie.

Categoriile de premii de la Gala Itsy Bitsy 2020 – Lideri pentru Liderasi

Anul acesta vom premia:

Vezi aici cum s-a desfasurat editia de anul trecut:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s