Super ZAPA

Scoala de SuperEroi cu Super ZAPA
De luni pana vineri, intre 18:00 si 20:00

Super ZAPA, personajul indragit de copii, le propune acestora provocari zilnice, situatii similare din viata de zi cu zi si ii invita sa vorbeasca deschis despre cum vad ei lucrurile.

O emisiune “top secret”, doar pentru copii. Interzis parintilor!

Cu Super ZAPA copilul tau poate intra in direct la 0725.300.700 sau daca ii scrie la adresa de mail  zapa@itsybitsy.ro.

Devino prietenul nostru pe Facebook!


9 gânduri despre “Super ZAPA”

  1. Buna Dimineata de dupa amiaza, Zapa !!! Sunt eu, Gabriel ! Cred ca Motanul incaltat stie sa vorbeasca PACALINEZA. Cu siguranta o sa-l vrajeasca pe Capcaun sa invete limba pacalineza, apoi il v-a convinge sa se transforme in Leu apoi in Soricel , CA SA-L MANANCEEEE !!!! Pentru ca are burtica goala ! Pupici zapaciti pe obraji fericiti ! Gabriel si Mami ( Fam. Zapa 🙂 🙂 🙂 )

  2. Buna dimineața de după amiază Zăpă! Eu cred că lupul nu vrea să îl mintă pe Făt frumos. Lupul o să se deghizeze în zână crăiasa si o sa ii spună regelui ca nu il vrea pe el și îl vrea pe Făt-Frumos si după acea regele o să ii lase în pace pe Făt frumos si zână crăiasa.

    1. Buna, Otilia! Aplicatia Itsy Bitsy poate fi descarcata gratuit din Google Play sau App Store. Apoi, deschizi aplicatia si apesi pe primul buton (pictograma telefon) din stanga. Sa ne spui daca ai reusit. Sarbatori frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s