Liderul anului 2019 in implicarea tatalui in educatie

Influenta tatalui atunci cand vine vorba de educatia copilului nu trebuie, sub nicio forma, trecuta cu vederea. Fiecare parinte are o influenta unica si fundamentala in viata copilului sau, insa specialistii scot in evidenta rolul important si interesant pe care tatal il are in dezvoltarea copilului, de la nastere pana la maturitate.

Motiv pentru care, la editia din acest an a Galei Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi, premiem liderii care, in 2019, au venit in sprijinul tatilor din Romania si au promovat implicarea tatalui in educatia copilului prin diverse proiecte si programe.

Liderii anului 2019 in implicarea tatalui in educatie sunt:

Mihai Laurentiu Ganj, presedintele English Kids Academy, organizatorulul Conferintelor EKA

Mihai Laurentiu Ganj fondatorul English Kids Academy (EKA) si organizatorul conferintelor EKA este un tata implicat si un sustinator activ al importantei implicarii tatilor in cresterea copiilor.

In 2019 a organizat conferinta dedicata tatilor – Tati implicati – copii bine dezvoltati cu exercitii practice si recomandari concrete pentru a spori implicarea tatilor in cresterea copiilor.

Sofia Frunza, fondatoarea Modern Dad’s Challenges

Sofia Frunza este blogger la Frunzaresc.eu, mama si initiatoare a evenimentelor pentru tati: Modern Dad’s Challenges. Ideea i-a venit cand a vazut ca la evenimentele de parenting participa 95% mame.

Ca urmare, Sofia Frunza a decis sa initieze un program dedicat exclusiv tatilor. Ea creat un loc de intalnire in care tatii sa invete despre importanta rolului lor in dezvoltarea copilului. Comunitatea tatilor din Bucuresti reuneste acum peste 1000 de tati care s-au intalnit pana acum de 16 ori la evenimentele Modern Dad’s Challenges.

Valeriu Nicolae, activist civic, initiatorul proiectului Casa Buna din Ferentari

Valeriu Nicolae sau Tata Valeriu cum i se spune in Ferentari este un activist civic care de 12 ani aduna in jurul lui voluntari cu care ajuta copiii din ghetou sa aiba sansa unei vieti mai bune.

Au grija sa fie hraniti, imbracati, sa stea departe de droguri si sa mearga la scoala, sa faca teme si sa fie feriti de abuzuri intr-un loc in care pericolele sunt peste tot.

Pentru a putea avea grija de acesti copii si in 2020 el a cumparat din banii lui o casa in 2019 si a lansat cu ajutorul voluntarilor Casa Buna. Ea functioneaza astazi cu sprijinul voluntarilor si donatorilor, are 800 de metri patrati de gradina pentru un viitor teren de sport, 174 de metri patrati in sali de clasa, cu bai, cu o bucatarie profesionala si tot ce au nevoie acesti copii.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s