Ini Mini Maini Mo

Ini Mini Maini Mo – vara asta este Ohoho!

In vacanta de vara, SuperEroii de la Itsy Bitsy ii asteapta pe copii pe frecventele Itsy Bitsy cu jocuri si multa joaca, in noua emisiune de vacanta Ini Mini Maini Mo!

Copiii pot intra in direct la radio cu personajele lor preferate zilnic, de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 12:00 si 18:00 – 20:00, sa descopere ce jocuri alege pentru ei specialistul nostru in joaca – Ini Mini Maini Mo.

Ini Mini Maini Mo a strans cele mai indragite jocuri, provocari, glume si intamplari amuzante si ii provoaca pe copii la joaca* toata vara, indiferent ca sunt acasa, in parc, in curte, la munte, la mare sau la bunici.

De la „Fazan„, „Glume” si „Ghicitori” la „Matematica Zapa„, „Da si Nu pe animale„, „Alb, negru, Nu si Da”, „Interviu fulger”, „Ghiceste sunetul” sau „Poet la minut”, lista de jocuri a lui Ini Mini Maini Mo este luuuuuunga cat o zi de vara si promite multe rasete si amintiri frumoase.

In emisiunea Ini Mini Maini Mo, interactivitatea cu SuperEroii Itsy Bitsy se face sunand la *ITSY sau la 0725 300 700 sau din aplicatia gratuita Itsy Bitsy FM.

*Atentie! Joaca este molipsitoare, iar copiii vor dori sa se joace apoi cu parintii, bunicii, prietenii si vecinii. Pentru ca vara asta este Ohoho!


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s