DOLITTLE, din 17 ianuarie la cinema!

Ce poate fi mai relaxant intr-un weekend friguros de iarna decat sa te uiti cu cei mici la un film Robert Downey Jr. da viata unuia din cele mai captivante personaje intr-o noua versiune a seriei clasice de carti care spun povestile omului ce poate vorbi cu animalele: Dolittle, care este de altfel si numele filmului pe care ti-l recomandam.

Despre ce este vorba in filmul „Dolittle”?

Dupa ce si-a pierdut sotia in urma cu sapte ani, excentricul dr. John Dolittle (Downey), un veterinar extrem de indragit din Anglia victoriana, se izoleaza in spatele portilor conacului sau, singura companie fiindu-i o menajerie de animale exotice. Dar, când tânara regina Victoria (Jessie Buckley, Wild Rose) se imbolnaveste grav, Dolittle porneste cu mari ezitari intr-o calatorie plina de aventuri catre o insula mitica pentru a cauta leacul care o va vindeca pe regina, regasindu-si pe drum curajul, si trezindu-si la viata istetimea legendara, pe masura ce va fi nevoit sa-si croiasca drum printre creaturi nemaivazute ochiului uman.

In calatoria sa, doctorul va fi insotit de un tanar autoproclamat invatacel (Harry Collett, Dunkirk), dar si de o gorila fricoasa (Remi Malek, laureat cu Oscar), o gasca entuziasta, dar nu prea isteata (Octavia Spencer, laureata cu Oscar), un strut cinic (Kumail Nanjiani, The Big Sick) si un urs polar exagerat de energic (John Cena, Bumblebee), precum si de un papagal extrem de incapatanat (Emma Thompson, laureata cu Oscar), care este confidentul si cel mai de incredere sfatuitor al lui Dolittle.

Dolittle este un film distribuit de Ro Image.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s