Un ABC video despre ingrijirea unui animal de companie

Un ABC video despre ingrijirea unui animal de companie

Cele mai iubite animale de companie sunt cainele si pisica, dar cat de multe stim despre fiecare?

Asociatia Producatorilor de Hrana pentru Animale de Companie (ARPAC) a pregatit un video de urmarit in familie, care prezinta cele mai importante notiuni despre ingrijirea unui animal de companie. Indiferent de varsta, este important ca fiecare membru al familiei sa le cunoasca si sa le aplice pentru a creste langa ei niste animale frumoase si sanatoase. 

Cum hranim un animal de companie in functie de varsta si talie, cum ne comportam atunci cand intalnim un caine strain, de ce este importanta vizita la veterinar, sunt doar cateva dintre informatiile surprinse in materialul video de mai jos.

Filmuletul pe care l-am pregatit cu ocazia editiei din 2017 a programului ABC-ul Ingrijirii Animalelor de Companie este foarte bine primit de copii. Medicii veterinari, stundentii voluntari si profesorii care au desfasurat activitati la clasa ne-au povestit cat de captivati sunt copiii, ceea ce ne face sa credem ca este foarte util pentru educatia celor mici”. spune Gratziela Bahaciu, Secretar General al ARPAC.

Pentru mai multe detalii despre program, intra pe site-ul www.petabc.ro si pe pagina Facebook/Petabc.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s