Workshop ESPERE®: Limbajele corpului

Workshop ESPERE®: Limbajele corpului

Este momentul sa-ti asculti corpul si sa te vindeci de bolile de care suferi!

Sa ne ascultam corpul… dincolo de starile de rau – Jacques Salomé

Bolile nu sunt altceva decat efectele unei suferinte interioare, a unei lipse de afectiune, a unei traume sufletesti sau a unei pierderi neacceptate. Este momentul sa te eliberezi de toate energiile negative, de furie, frustrare, dependenta sau suferinta si vei simti cum renasti, cum iti recapeti energia si vitalitatea. Invata sa-ti asculti corpul! Vindeca-ti suferintele pentru a te bucura de un trup sanatos si un suflet luminos.

Mi-am rupt mana pe vremea cand eram hiperactiva, mereu traiam in „a face” pentru altii. Am inteles, in cele din urma, ca era important pentru mine sa traiesc un pic mai mult in „a fi”, acceptand sa-mi daruiesc mai mult… mie. Mi-a fost foarte greu deoarece am avut impresia ca devin egoista, ma invinovateam grav doar pentru simplul fapt ca incepusem sa fac un pic mai putin pentru altii si sa ma respect in nevoile mele si in ritmul meu de viata…”

De ce sa vii workshopul “Limbajele corpului! Sa ascultam si sa intelegem bolile ca limbaje ale corpului” ?

Dupa 2 zile in care vei lucra exercitii practice cu bolile pe care le ai, o sa:

  • Identifici sensul somatizarilor, ceea ce iti “spune” astfel corpul
  • Inveti cum sa te vindeci si ce instrumente te ajuta in acest demers
  • Descoperi relatia dintre emotiile negative si boli, durere sau indispozitie.

Invata si aplica Metoda ESPERE® in fiecare zi! Inscrie-te la Workshop!

Cand: 20 – 21 mai 2017

Unde: Uzinexport Business Center, Bv. Iancu de Hunedoara 8, Sect. 1, Sala Agat

CUI SE ADRESEAZA SI CUM SE VA LUCRA PRACTIC FOLOSIND METODA?

Acest workshop se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc sa isi imbunatateasca viata, sanatatea si relatiile interpersonale. De asemenea, este deschis persoanelor care au in ingrijire alte persoane, precum educatori, profesori, asistenti medicali, medici, consilieri, psihologi, asistenti sociali, terapeuti si celor care lucreaza cu publicul.

Trainingul va consta in punerea in practica a instrumentelor comunicarii, pornind de la experientele si trairile participantilor. Aleth NAQUET va oferi reperele pentru clarificarea situatiilor cu care se vor prezenta participantii, incercand sa le propuna punctele de plecare care le vor permite cursantilor sa asculte sensul somatizarilor, bolilor si accidentelor lor.

ORGANIZATORI:

Centrul ADRES (Franta), Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER (Romania), cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul metodei ESPERE®.

CU CINE?

Aleth NAQUET Este specialist si formator in Comunicare Relationala prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format si initiat mai multe grupuri de specialisti si a sustinut numeroase conferinte si workshopuri pe teme de comunicare relationala.

A fost formata in Metoda ESPERE® de catre Jacques Salomé, autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE International, al carui presedinte a fost pana in 2009. Din 2009 este presedinta Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

CAT COSTA? CUM SE FACE PLATA? CE ESTE INCLUS?

225 euro achitati in lei la cursul BNR din ziua efectuarii platii

Plata se poate realiza fie in numerar la sediul nostru, fie prin virament bancar in contul RO94BACX 0000 0006 0560 6000, deschis la Unicredit Bank SA, pentru SC Amaneser Training SRL.

Taxa workshopului include: participarea la program, suport de curs, atestat de participare recunoscut international, traducere (romana – franceza, franceza – romana) pe durata intregului program, 2 pauze de cafea.

Facilitati de plata:

  • 200 euro pentru plata pana la data de 20 aprilie 2017
  • plata in rate, cu ultima rata achitata pana la 16 mai 2017
CE ATESTARE VEI PRIMI?

Participand la workshop vei primi atestare internationala eliberata de Centrul ADRES – institutia din Franta abilitata de Institutul ESPERE sa deruleze in Romania programele de formare de Traineri si Consultanti in Metoda ESPERE® in colaborare cu Centrul AMANESER – organizatorul din Romania.

UNDE SE FAC INSCRIERILE?

Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s