Larisa Petrini: Nu cred in echilibrul perfect

Larisa Petrini: Nu cred in echilibrul perfect

Larisa Petrini, health coach si ambasador Food Revolution, a fost invitata in studioul Itsy Bitsy, Happy Music cu Ruxandra si Marius. Ne-a vorbit despre ce inseamna, de fapt, o viata echilibrata si cum ne putem bucura de ea in fiecare zi.

„Caut acest echilibru in continuare. Nu cred ca l-am gasit. Nu cred in echilibrul perfect. Cred in perioade de echilibru si in perioade de dezechilibru. Cred ca picam usor in capcana work-life balance”, a explicat Larisa Petrini.

Inainte de a deveni health coach, pana in 2014, Larisa a condus o mare agentie de comunicare. In 2010, in urma unor probleme de sanatate si din viata de familie, s-a vazut nevoita sa faca o schimbare. „A fost momentul in care am simtit nevoia sa ma uit cu adevarat la mine, altfel decat o facusem pana atunci”, povesteste ea. „Imi place sa spun ca mi-am pus, pentru prima data, oglinda in fata ochilor.”

Gasirea unei perioade de echilibru

Ca urmare, Larisa Petrini a inceput sa faca schimbari in viata ei. S-a intors la scoala, in SUA, unde si-a aprofundat studiile de nutritie si stil de viata sanatos. In acest moment este in curs de a-si lua a treia certificare, cea de nutritie sportiva.

Cand inveti despre lucrurile pe care le iubesti si de care esti pasionat, aproape ca nu simti ca faci un efort”, este de parere Larisa.

Fiind si mama si avand de trecut peste o multime de obstacole, se considera un om curajos, iar baietelul ei este mandru de ea.

Despre cum petrec impreuna momente in familie, despre moduri de a trai o viata echilibrata si despre cum sa mancam sanatos poti afla acum, de la Larisa Petrini, in acest podcast.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s