Recomandare de weekend: Noaptea Cartilor Deschise

Pe 23 aprilie, in lumea intreaga, se sarbatoreste Ziua Internationala a Cartii. In Romania, Editura Litera organizeaza, pentru al 5-lea an consecutiv, cea mai importanta campanie dedicata incurajarii lecturii, Noaptea Cartilor Deschise.

Anul acesta, cititorii care ofera o carte din propria biblioteca vor primi o carte noua de la Editura Litera.

Vino la cel mai mare schimb de carti!

Cartile stranse in cadrul campaniei vor fi donate catre cinci biblioteci scolare defavorizate din Dambovita, Olt, Vaslui, Salaj si Bucuresti.

Dupa schimbul de carti, seara continua cu o invitatie inedita din partea Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu. Cititorii participanti la Noaptea Cartilor Deschise vor putea privi cerul si stelele prin telescopul Observatorului.

Biletul de intrare, in intervalul orar 20.00 – 1.00, in noaptea de 23 spre 24 aprilie, il reprezinta cartea de la Litera, insemnata cu logo-ul Noaptea Cartilor Deschise.

Cartile oferite in schimbul donatiilor cititorilor reprezinta o selectie a celor mai bune colectii Litera de fictiune, non-fictiune si carti pentru copii: Blue Moon, Prima mea lectura, Cavalerii Pardaillan, Cele mai frumoase romane de dragoste, Agatha Christie, Lira, Carte pentru toti, Thriller, Romanul de dragoste, Biblioteca pentru toti copiii, Clasici Contemporani, Clasici Moderni si altele.

Mai mult, o serie de premii vor putea fi castigate prin tombola Noaptea Cartilor Deschise.

Participantii pot fi la curent cu evenimentul pe pagina de Facebook Editura Litera

 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s