Gala Itsy Bitsy 2020 - foto Cristina Nichitus Roncea

Liderii pentru liderasi au fost premiati la Gala Itsy Bitsy 2020

Liderii de azi inspira generatia de maine, iar la Itsy Bitsy, recunoastem oamenii valorosi care fac lucruri minunate in beneficiul copiilor, liderii dedicati si pasionati, interesati cu adevarat sa ii ajute pe cei mici pentru a reusi in viata.

La Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi, care a ajuns deja la a cincea editie, am adus recunostinta liderilor care in 2019 au avut o contributie semnificativa in viata copiilor sau a parintilor, in diverse domenii.

„Copiii au nevoie de modele in viata si noi la Itsy Bitsy avem o comunitate tot mai mare de oameni care sunt modele frumoase pentru copii si parinti. Noi credem ca lider sau supererou al vietii lui poate fi oricine, insa aici la Gala “Lideri pentru liderasi” i-am premiat si le-am adus recunostinta doar celor care au avut cel mai mare impact in societate in anul ce a trecut, prin programele dezvoltate de ei. ” declara Nadia Tataru, co-fondator Itsy Bitsy FM.

Gala Itsy Bitsy a avut loc la Le Chateau, Castelul din inima Bucurestiului si a reunit toti supereroii Itsy Bitsy: Itsy, Bitsy, SuperZaPa, Spark, Spinner, Sufletel si Dj Dodi alaturi de sute de oameni din comunitatea Itsy Bitsy.

Cine sunt liderii anului 2019

Liderul anului 2019 in educatie prenatala

Liderii anului 2019 in educatie prenatala sunt cei care ofera suport viitorilor parinti si ii ajuta sa constientizeze importanta primelor 1.000 de zile pentru dezvoltarea sanatoasa a copilului: Eli Roman – Presedinta Asociatiei SAMAS, Sorana Muresan – Fondatoarea Asociatiei ProMAMA, Vania Limban – Fondatoarea Active Family Center.

Trofeul Itsy Bitsy a fost oferit lui Eli Roman pentru activitatea asociatiei pe care o conduce.

Liderul anului 2019 in sanatate pentru copii

Liderii anului 2019 in sanatate pentru copii si-au dedicat timpul creand conditii mai bune de tratament si ingrijire pentru copiii din Romania: Alina Patrahau – fondatoarea Asociatiei Daruieste Aripi, Dr. Mihai Craiu – fondatorul Spitalului Virtual pentru Copii si Dr. Sorin Dan Cadar – Medic Specialist ORL, Presedintele Asociatiei Romane de Homeopatie Clinica.

Trofeul a fost primit de Alina Patrahau, care a sustinut dezvoltarea Registrului National al Cancerelor la Copil si care a finalizat si Reconstructia si modernizarea Sectiei de Terapie Intensiva Neonatala si a Compartimentului de Prematuri al Spitalului Judetean Constanta.

Liderul anului 2019 in carti pentru copii

Liderii anului 2019 in carti pentru copii sunt cei care in ultimul an au investit timp si efort in demararea si dezvoltarea unor proiecte menite sa cultive dragostea pentru lectura: Alec Blenche – autor de carti pentru copii, Bianca Mereuta – initiatoarea proiectului „Daruim Comori”, Carmen Tiderle – autoare de carti pentru copii.

Trofeul a fost primit de Alec Blenche.

Liderul anului 2019 in implicare in educatie

Liderii anului 2019 in implicare in educatie, sunt oameni care au demarat in ultimii ani initiative si campanii menite sa ii ajute pe copii sa devina adulti inteligenti, puternici si siguri pe ei: Simona Ciff – doctor in stiintele educatiei, trainer si initiatoarea proiectului Pasaport pentru Succes, Tudor Chirila – artist si influencer si Urania Cremene – expert in parenting initiatoarea programului „Stima De Sine Conteaza”.

Trofeul a ajuns la Tudor Chirila, cel care isi foloseste vocea curajos, nu doar ca muzician, dar si ca parinte si cetatean, pentru a atrage atentia asupra problemelor din societatea romaneasca, in special din educatie.

Liderul anului 2019 in muzica pentru copii

Liderii anului 2019 in muzica pentru copii sunt oamenii care, prin muzica lor, au reusit sa ajunga la inimile multor generatii de copii, reusind sa le insufle dragostea si pasiunea pentru muzica: Cristina Manoliu Savulescu – dirijorul corului de copii Sunetul Muzicii, Elena Maria Nicolai – coordonatoarea corului de copii Meloritm si Ion Marin – fondatorul Programului National Cantus Mundi.

Trofeul a fost oferit dirijorului Ion Marin care a creat cel mai amplu program de integrare sociala prin cant coral destinat copiilor si tinerilor din Romania.

Liderul anului 2019 in implicarea tatalui in educatie

Liderii anului 2019 in implicarea tatalui in educatie sunt cei care au venit in sprijinul tatilor din Romania si au promovat implicarea tatalui in educatia copilului: Mihai Laurentiu Ganj- presedintele English Kids Academy, organizatorulul Conferintelor EKA, Sofia Frunza – fondatoarea Modern Dad’s Challenges si Valeriu Nicolae – activist civic, initiatorul proiectului Casa Buna din Ferentari.

Trofeul a fost primit de Sofia Frunza care a creat un loc de intalnire in care tatii pot sa invete despre importanta rolului lor in dezvoltarea copilului, comunitatea si evenimentele Modern Dad’s Challenges.

Liderul anului 2019 in educatie prin sport

Liderii anului 2019 in educatie prin sport sunt modele de performanta in sport, dar mai ales de implicare in promovare sportului ca mod de viata sanatoasa pentru copii: Ana-Maria Branza – vicepresedinta Federatiei Romane de Scrima, Elisabeta Lipa – presedinta Federatiei Romane de Canotaj si Irina Deleanu – presedinta Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica.

Trofeul a fost primit de Elisabeta Lipa pentru intreaga ei activitate de sustinere a copiilor care aleg sportul de orice fel.

Liderul anului 2019 in implicare sociala

Liderii anului 2019 in implicare sociala sunt acei oameni care se implica zi de zi in sprijinirea copiilor aflati in dificultate: Catalina Surcel – Director Executiv Asociatia Telefonul Copilului, Melania Medeleanu – Mama MagiCAMP si Paula Herlo – jurnalista, coordonatoare si sustinatoare a multor campanii sociale.

Trofeul a fost primit de Melania Medeleanu, jurnalista dedicata proiectelor sociale in beneficiul copiilor de mai bine de 10 ani, sufletul taberelor pentru copii cu afectiuni oncologice, MagiCAMP, coordonatoarea proiectelor sociale sustinute de Asociatia MagicCAMP si Afterschool Clinceni.

Liderul anului 2019 in eco-educatie

Liderii anului 2019 in eco-educatie sunt cei care s-au remarcat prin proiecte de responsabilitate sociala a protejarii mediului inconjurator: Anastasia Staicu – Directorul Editorial al Editurii Seneca, Marin Toma – Presedintele Asociatiei EcoAssist, Plantam fapte bune in Romania si Nicoleta Talpes – fondatoarea GreenTech Film Festival.

Trofeul a fost primit de Marin Toma care a lansat si sustinut din 2011 proiectul „Plantam fapte bune in Romania”, o initiativa de impadurire pe baza de voluntariat.

Liderul inspirational al anului

Liderul Inspirational al anului 2019 este Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei romane pentru sprijinul oferit celor defavorizati prin programele Fundatiei Regale Margareta a Romaniei si a celor sustinute de Crucea Rosie.

Mai multe poze de la Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi 2020 gasesti pe pagina de Facebook Itsy Bitsy!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s