Liderii anului 2020, premiati la Gala Lideri pentru Liderasi powered by Itsy Bitsy

A sasea editie a Galei Lideri pentru Liderasi – 2021 powered by Itsy Bitsy ne-a reamintit tuturor ca increderea, curajul si perseverenta sunt superputerile oamenilor care fac lucruri minunate in beneficiul copiilor.

Anul acesta, 7 Lideri pentru Liderasi au urcat pe scena Le Chateau din Bucuresti si au primit trofeele Itsy Bitsy, oferite in semn de recunoastere si apreciere pentru proiectele semnificative pe care le-au desfasurat in 2020, in domenii precum educatie pentru copii, educatie pentru profesori, stare de bine, sanatate pentru copii si implicare sociala.

Evenimentul s-a desfasurat in sistem hibrid, cu transmisiune live gratuita pe canalele radio si online Itsy Bitsy. Chiar daca nu am putut sarbatori momentul in sala, ca in alti ani, emotiile si bucuria resimtite de castigatorii trofeelor au ajuns cu usurinta la miile de persoane care au urmarit in direct Gala Itsy Bitsy.

De la eveniment nu au lipsit, nici anul acesta, opiniile impartasite de copiii din generatia actuala privind relatia cu parintii si schimbarile pe care le-au trait in ultimul an. Autentici, sinceri si optimisti, ei ne-au reamintit tututor ca si adultii au multe lucruri de invatat de la copii. Altfel spus, si „Oul invata pe Gaina„.

Mesaje emotionante au transmis publicului si Andreea Marin, Calin Goia, Smiley, care ne-au incurajat sa vedem cu adevarat nevoile copiilor si sa gasim impreuna cai de a colabora in asa fel incat toti copiii din Romania sa se simta sustinuti pe toate planurile.

Cine sunt liderii anului 2020

Trofeul la categoria Liderii anului 2020 in stare de bine a fost primit de Simona Baciu, pentru proiectul “Profesorul din tine”. Pornind de la cartea cu acelasi nume, pe care a scris-o impreuna cu Susan Shapiro, Simona Baciu a fondat Profesori fericiti pentru Romania, primul program de training pentru starea de bine a profesorilor. La aceasta categorie au fost premiati si Felicia Filip – directorul general al Operei Comice pentru Copii, precum si Diana Vasile, cea care coordoneaza, de 10 ani, activitatea Institutului pentru Studiul si Tratamentul Traumei.

La categoria Liderii anului 2020 in implicare sociala, trofeul a fost oferit Mihaelei Nabar, director executiv al Fundatiei World Vision Romania, care a desfasurat, anul trecut numeroase proiecte dedicate copiilor din zone si categorii vulnerabile. In 2020 s-au implicat activ in proiecte sociale cu impact semnificativ si Liderii pentru Liderasi Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu – Asociatia Daruieste Viata, Ioana Grindean – Organizatia ReadyNation Romania, Melania Medeleanu si Luciana Zaharia – Asociatia ZI de BINE.

Trofeul la categoria Liderii anului 2020 in educatie pentru copii a fost primit de Andra Munteanu, cofondatoarea NARADA, o companie de antreprenoriat social care s-a implicat, in 2020, in reconectarea la educatie a peste 1000 de copii din satele romanesti si a oferit consultanta pentru saltul la educatia online pentru 1700 de profesori. La categoria Educatie pentru copii s-au remarcat si Liderii pentru Liderasi Victoria Dumitru, cu Scoala din Valiza, si Madalina Ion, cu proiectul EDU BOX.

La categoria Liderii anului 2020 in educatie pentru profesori, trofeul a fost castigat de Dragos Anastasiu, cunoscut antreprenor si co-fondator al proiectului SuperTeach. In 2020, SuperTeach a fost unul dintre proiectele cele mai active in sustinerea profesorilor din toata tara, prin organizarea de conferinte offline si online, webinarii si cursuri de formare in Mentalitatea Deschisa. Lideri pentru Liderasi la aceasta categorie sunt si Catalin Dinu, pentru proiectul Scoala pe net.ro, si Andreea Nistor, de la Asociatia pentru Valori in Educatie.

Trofeul la categoria Liderii anului 2020 in sanatate pentru copii a ajuns la Anca Dumitrescu, presedinte al Asociatiei Autism Voice. In 2020, in contextul pandemiei, Asociatia si-a intensificat eforturile de sprijin pentru familiile cu copii cu tulburare de spectru autist, prin diverse proiecte si programe. Lideri pentru Liderasi la aceasta categorie sunt si Ana Raluca Chisu, fondatoarea Asociatiei KinetoBebe, si Alexandru Cucu, membru al Asociatiei AMAis.

La Gala Lideri pentru Liderasi a fost desemnat si Liderul anului 2020 in social media. Trofeul la aceasta categorie a fost primit de Atena Boca, fondatoarea comunitatii LaPrimulBebe. In 2020, comunitatea sa a strans 589.000 de Euro, fonduri indreptate spre echipamente de protectie pentru medici in multe spitale din tara, a renovat sectia de pediatrie a spitalului din Campulung Muscel, a facut posibila renovarea sectiei de pediatrie a Spitalului Moreni si a lansat Sistemul National de Sprijin pentru Mame BebeBunVenit.

Titlul si trofeul la aceasta categorie au fost acordate in urma propunerilor facute de influenceri si bloggeri de parenting si educatie si in urma a peste 14.300 de voturi, inregistrate online, pe itsybitsy.ro, in perioada 22 ianuarie-4 februarie.

Lista de nominalizari la categoria Liderul anului 2020 in social media a cuprins 22 de lideri: Atena Boca, Ela Craciun, Urania Cremene, Sofia Frunza, Alina Elena Golaes, Elena Gorun, Alina Greavu (Aluziva), Miruna Ioani, Antoaneta Luchian si Ana-Maria Rusu, Gabriela Maalouf, Ioana Macoveiciuc, Ioana Marinescu, Ana Nicolescu, Tily Niculae, Daniel Osmanovici, Cristina Otel, Mirona Paun, Lucia Radu, Liviana Tane, Carmina Trambitas Vakulovski si Diana Vijulie – nominalizati pentru proiecte cu impact seemnificativ asupra calitatii vietii copiilor, desfasurate in social media in 2020.

La Gala Itsy Bitsy a fost desemnat, in premiera anul acesta, si Liderul anului 2020 ales de industria de marketing si comunicare. Trofeul a fost castigat de Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, de la Asociatia Daruieste Viata, care s-au implicat in 2020 in ridicarea de spitale modulare pentru a creste capacitatea de tratare a spitalelor, coplesite de pandemie.

Urmareste mai jos Gala Lideri pentru Liderasi 2021 powered by Itsy Bitsy:


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s