Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2022

Fiecare an aduce noi provocari pentru intreaga lume, iar 2021 nu a facut exceptie. Ne-a solicitat tuturor rabdarea, increderea si rezilienta, dar ne-a dat si multe motive de mandrie si bucurie. Noi alegem sa privim anul 2021 cu recunostinta si bucurie, pentru ca a oferit multor lideri incredere, inspiratie si energie sa dezvolte proiecte valoroase, cu o contributie semnificativa pentru binele superior al copiilor.

La Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi 2022 ne amintim de proiectele frumoase si curajoase desfasurate in 2021 si le aducem aprecierea noastra liderilor care au dat dovada de curaj, determinare si tenacitate si au facut lucruri valoroase in beneficiul copiilor, prin activitati care i-au vizat direct sau indirect, prin parinti sau profesori.

Ajunsa anul acesta la a saptea editie, Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi s-a desfasurat pe 17 februarie 2022, in sistem hibrid:  transmisa live de pe scena Le Château – Castelul din inima Bucurestiului, in direct pe Facebook Itsy Bitsy si itsybitsy.ro.

Ne-a fost alaturi  Alina Cernatescu prin minunata tinuta vestimentara a prezentatoarei noastre Simona Dragomir!

Ne-au sustinut si prietenii de la: Le Chateau – Castelul din inima Bucurestiului, Domeniile Sâmburești , ETİ , Elmiplant, Bookzone, artistul fotograf Cristina Nichitus Roncea & video artistul Robert Calin!

La Gala Lideri pentru Liderasi – 2022 au primit recunoastere si apreciere la scena deschisa lideri la urmatoarele categorii:

Iata cum a fost la Gala Lideri pentru Liderasi 2021: 

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s