Activitati si jocuri educative pentru copii de 7-10 ani

Activitati si jocuri educative pentru copii de 7-10 ani

Cum iti implici scolarul in activitati distractive? La Meditatii pentru parinti, iti oferim o serie de idei de activitati si jocuri educative, pentru copii de 7 ani si peste.

Odata ce puiul tau a intrat la scoala, se schimba si modul in care interactionati in familie si este nevoie sa gasesti alte metode de a petrece timp de calitate in familie. Scolarii mici vor mai multa independenta, dar au si mai multe responsabilitati, cum ar fi temele. In aceasta perioada, este esential sa stii cum sa integrezi jocuri educative in orice activitate.

Pentru a te ajuta sa intelegi mai bine de unde sa incepi, psihoterapeuta Mirela Horumba iti ofera o serie de idei cu care sa incepi.

Jocuri educative pentru copii de 7-10 ani

Cum spuneam mai sus, orice activitate poate deveni un prilej de joaca in familie. De exemplu, cand copilul tau are o lectie de invatat si chiar nu reuseste sa retina, sa zicem, date istorice sau formule matematice, puteti organiza o sceneta, in care sa jucati lectia respectiva. Sau, pentru matematica, puteti folosi piese Lego. Sau puteti dansa, in timp ce invatati.

Cel mai important mesaj pe care putem sa il transmitem copiilor nostri este bucuria de viata”, este sugestia Mirelei Horumba.

Sunt o multime de jocuri educative, pentru copii de 7 ani si peste! Tot ce este nevoie sa faci este sa iti dai voie sa fii creativ.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s