Cum te ajuta posturologia

Cum te ajuta posturologia

Posturologia este stiinta care studiaza pozitiile corpului atat in statica, cat si in dinamica. Pana acum in cazul durerilor de spate se cauta o explicatie la nivelul vertebrelor, L4-L5, cand de fapt trebuie analizata pozitia in care sta coloana.

In lume, 9 oameni din 10 au avut sau au dureri de spate. Stim cat de neplacute si de sacaitoare sunt, asa ca ar fi bine sa le tratam corespunzator.

La Traieste sanatos cu Simona, aflam despre durerile de spate, dar intr-o abordare moderna, stiintifica, de la dr. Stefan Tiron, medic primar ortoped.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s