Arta abstracta pe geam de rama foto

Vara pare foarte lunga atunci cand ai un copil care se plictiseste repede si vrea sa experimenteze tot felul de lucruri noi. Din fericire, gasesti pe site-ul nostru o multime de idei de activitati pe care sa le desfasori impreuna cu cel mic, fie ca vreti sa va jucati, sa bricolati sau sa faceti experimente distractive.

Daca ai un copil pasionat de arte si pictura ii poti propune sa pictati cu baloane de sapun, cu fidget spinner sau chiar cu acuarele de lapte pe paine. Poti, de asemenea, sa-l lasi sa-si exprime talentul pictand geamul unei rame foto. Noua ni se pare o idee originala de activitate relaxanta pe care sa o incercati in aceasta vara.

Materiale necesare:

  • o rama foto cu geam
  • lipici lichid
  • colorant alimentar de diferite culori
  • scobitori/ pensule
  • optional: ziare si pliante

Pentru inceput, amenajeaza spatiul in care vei organiza atelierul creativ, asezand cateva ziare sau pliante pe masa de lucru.

Pregateste rama foto pentru activitate – scoate bucata de carton cu care e accesorizata si pastreaza doar geamul de sticla, care va deveni panza pe care copilul tau o va picta. Cum? Simplu: intoarce rama cu fata in jos si toarna pe toata suprafata geamului un strat consistent de lipici, apoi picura colorand alimentar din loc in loc.

Apoi invita-l pe cel mic sa intinda si sa amenstece culorile pe geamul ramei foto folosind o scobitoare sau chiar o pensula subtire. Rezultatul va fi demn de agatat pe perete si de pastrat ca amintire a unei zile de vara pline de creativitate.

Sursa: http://bitzngiggles.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s