Itsy Bitsy FM prezinta Jocul de Luni cu Adriana Mitu

Itsy Bitsy FM prezinta Jocul de Luni cu Adriana Mitu

In vacanta de vara, Itsy Bitsy te invita sa descoperi un joc pe care sa il pui in practica impreuna cu cei mici. In fiecare saptamana, lunea de la ora 10:30, te asteptam la Jocul de Luni, prezentat de Adriana Mitu, parenting trainer.

„Construiesc programe pentru dezvoltarea cognitiv-emotionala a copiilor. M-am bucurat sa sprijin, prin programele mele, copii din medii variate: din centre de plasament, din zone defavorizate, copii din familii sanatoase, copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 17 ani”, mentioneaza ea.

Adriana Mitu este autoarea colectiei de povesti terapeutice ABC-ul povestilor terapeutice, din cadrul Editurii Diana, si a cartii Puterea parintilor. Succesul copilului tau depinde de tine, precum si a ghidului Scoala care creste Oameni de succes, formator acreditat ANC, Parenting Trainer si Trainer specializat pe dezvoltarea inteligentei emotionale.

Cu Adriana Mitu ne-am mai intalnit in emisiunea Meditatii pentru parinti, de pe Itsy Bitsy FM, in editii despre efectele povestilor terapeutice si a mai colaborat cu noi prin articole pentru site-ul Itsy Bitsy, precum Dezvoltarea empatiei – 7 solutii practice.

Intalniti-va saptamanal cu Adriana Mitu, pe Itsy Bitsy FM, la Happy Music cu Ruxandra si Marius, de la ora 10:30, la Jocul de Luni.

Pentru mai multe detalii despre ea mai gasiti aici informatii:

http://adrianamitu.com/program-learnplay-invata-eficient-si-usor/
http://adrianamitu.com/public-speaking-pentru-copii/
http://adrianamitu.com/program-dezvoltarea-inteligentei-emotionale/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s