Muzeul Satului a deschis inscrierile pentru tabara „Vara pe ulita”

Muzeul Satului a deschis inscrierile pentru tabara „Vara pe ulita”

In perioada 3 iulie – 11 august 2017, Muzeul Satului organizeaza tabara de creatie „Vara pe ulita”, destinata tuturor copiilor care vor sa descopere mestesuguri traditionale romanesti. Inscrierile la ateliere se fac pana pe 30 iunie.

Aflata la a XXV-a editie, tabara ii pune pe cei mici in contact cu creatori populari, mesteri in olarit, modelaj, incondeiat oua, tesut, croit ii, opincarit – pielarie, sculptura in lemn, icoane pe lemn, icoane pe sticla, masti populare, podoabe populare, impletituri textile, impletituri vegetale,, pictura naiva, papusi, instrumente muzicale, dansuri populare, jucarii din lemn.

Pe langa acestea, vor fi si ateliere foto si de teatru de papusi, iar copiii foarte mici vor avea propriile lor activitati, la grupa baby.

In plus, in tabara de creatie, participantii se vor distra si cu activitati precum: concursuri, jocuri, teatru, muzica, dans.

Tot in tabara de creatie, copiii se vor mai distra si cu Pauza de Divertisment, in care vor avea loc activitati de socializare – dialogul civilizatiilor, jocuri traditionale din satul de altadata, concursuri, teatru, poezie, instrumente muzicale, cunoasterea animalelor domestice, activitati de preventie si prim-ajutor, notiuni de protectie si reguli de circulatie, gradinarit si multe altele.

Va mai puteti inscrie pana pe data de 30 iunie, orele 10.00 – 16.00. Detalii in plus gasiti pe site-ul muzeului sau puteti primi mai multe informatii pe e-mail, daca scrieti pe adresa programe.culturale@muzeul-satului.ro.

Pentru modulele V si VI se mai fac inca inscrieri, de  luni pana joi, intre orele 10.00 si 16.00, si vineri, intre orele 10.00 si 13.00, la sediul muzeului sau online.
  • MODUL V: 31 iulie – 4 august 2017;
  • MODUL VI: 7 – 11 august 2017.
Inscrierile se fac pe baza certificatului de nastere sau, in cazul copiilor mai mari, pe baza cartii de identitate.
Taxa de participare: 150 lei / participant / modul (saptamana)
Taxa pentru insotitor: 20 lei / persoana / modul (saptamana)
In limita locurilor disponibile, pot participa gratuit, persoane cu dizabilitati sau cu probleme sociale.
 
Va puteti inscrie si online. Se trimite fisa de inscriere (descarcata de pe site-ul muzeului) si completata corect, insotita de dovada platii (o copie dupa ordinul de plata).
Datele fiscale pentru plata înscrierii:
 
BENEFICIAR MUZEUL NATIONAL AL SATULUI „DIMITRIE GUSTI”
CUI 4754848
TREZORIERIE SECTOR 1. BUCURESTI
CONT IBAN: RO64TREZ70120G331900XXXX

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s